Görüş Bildir
Haberler
BMW, 57.000 Lumia Alıyor

BMW, 57.000 Lumia Alıyor

ATKN
05.12.2014 - 10:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Alman otomobil devi BMW, Microsoft'u sevindirece bir karar aldı. Şirket içinde kullanılan Symbian'lı Nokia'ları kullanım dışı bırakmayı planlayan BMW, Lumia modellerine geçecek.

Alman otomobil devi BMW, mobil alanda pazar payını artırmayı hedefleyen Microsoft'u sevindirecek bir hamle hazırlığında. Şirketin çalışanlarına verdiği eski Nokia'ları saf dışı bırakarak Microsoft Lumia telefonlara geçmeyi planladığı iddia edildi.

57.000 sipariş

Alman WPArea sitesinin haberine göre, bu konudaki karar çoktan verildi ve BMW Çalışma Konseyi toplantısında eski Symbian işletim sistemli Nokia'ların Microsoft Lumia akıllı telefonlarla değiştirilme kararı alındı. Sipariş verilecek toplam cihaz adeti ise 57 bin olarak açıklanıyor.

Hangi modeller tercih ediliyor?

Alınacak cihazların büyük bir çoğunluğu, pahalı olmayan 630s modelinden oluşacak. Üst düzey yöneticiler için, sipariş listesinde Lumia 920 ve 930s modelleri de yer alacak.

Alışveriş var, işbirliği yok

Kurumsal kullanım için Lumia satın alma kararına rağmen, BMW'nin Microsoft ile ortaklaşa bir projede çalışması şimdilik söz konusu değil. Şirketin Apple ile yaptığı CarPlay anlaşmasının bir benzerini Microsoft ile yapmayı planlamadığı belirtiliyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/bmw-57000-lumi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0