Görüş Bildir
Haberler
Blizzard'ın Yeni Oyunu Overwatch Duyuruldu

Blizzard'ın Yeni Oyunu Overwatch Duyuruldu

Teknoloji Haberleri
08.11.2014 - 22:20 Son Güncelleme: 08.11.2014 - 23:03

Blizzard'ın Yeni Oyunu Overwatch Duyuruldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Blizzard 17 yıl aradan sonra yepyeni bir isim ile karşımıza çıkıyor.

Blizzard ‘ın, tamamen kendi oyunları için düzenlediği, etkinliği olan BlizzCon ‘da bu sene büyük bir sürpriz ortaya çıktı. 17 yıldır Starcraft , Diablo ve Warcraft evrenleri dışına adım atmamış olan Blizzard ilk defa yeni bir isim ortaya çıkarıyor. Hem de FPS türünde bir oyun.

Hikaye Dünya’nın teknolojik olarak gelişmiş ve güçlendiği bir gelecekte geçiyor. Savaş ile yıpranmış, global kriz içerisindeki bu dünyada, özel kuvvet ekipleri, bilim adamları ve maceracılar tarafından Overwatch isminde bir ekip barışı geri getirmek için toplanıyor. Aradan geçen uzun yılların ardından grubun ünü azalıyor ve en sonunda dağılıyorlar.

Team Fortress 2 ‘yi oldukça andıran bir görüntüye sahip olan Overwatch , oynanış olarak da tamamen PvP üzerine geliştirilmiş bir oyun olacak. 6 kişilik takımlar halinde oynanacak oyunda, takım arkadaşlarınız ile birlikte bulunduğunuz haritadaki görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Sinematik videonun haricinde, kontrol edilebilir karkaterleri de tanıyabileceğiniz oynanış videosu da Blizzard tarafından yayınlandı.

Kaynak: http://techkafa.com/blizzardin-yeni-o...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yaren ipek

hayal kırıklığını uğradım. blizzard'dan böyle lol ve dota benzeri bi oyun beklemezdim. üstelik içten görüntü.