Görüş Bildir
Haberler
Bize Çeyiz Düz Hangi Bölgeye Gelin Gideceğini Söyleyelim!

etiket Bize Çeyiz Düz Hangi Bölgeye Gelin Gideceğini Söyleyelim!

Hazırladığın çeyize göre hangi bölgeye gelin gideceğini söylüyoruz. Bakalım sen nerenin gelini olacaksın?

Testi çöz ve öğren!

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Bir gelinin çeyizinde başlıca olmazsa olmazı nedir?

3. Aşağıdakilerden hangisini evinde görmek istersin?

4. Çeyiz sandığı seçebilir misin?

5. Kaynanana çeyizlerini gösterir misin?

5. Kaynanana çeyizlerini gösterir misin?

6. Çeyizine bu gelin terliklerinden hangisini koyarsın?

7. Robot gelinler hakkında ne düşünüyorsun?

7. Robot gelinler hakkında ne düşünüyorsun?

İç Anadolu Bölgesi'ne gelin gideceksin!

İç Anadolu Bölgesi'ne gelin gideceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen İç anadolu bölgesine gelin gideceksin. Kocaman bir çeyizin olacak ve dillere destan bir düğünün. İç Anadolu gelini olmak 'Erik Dalı' şarkısına koreografi yapmaktan ibaret değildir. Kendini ve ufkunu biraz daha geliştirmelisin. Kaynanan ile iyi anlaşacaksın ve çeyizini fazla kullanmayacaksın. Genellikle dantelden uzak durmaya çalışıyorsun. Daha modern ev eşyaları seçeceksin. İç Anadolu gelini olmak zor!

Ege Bölgesi'ne gelin gideceksin!

Ege Bölgesi'ne gelin gideceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen Ege bölgesine gelin gideceksin. Düğünün bütün gelenek ve göreneklere göre olacak. Yaptığın her gelenekten büyük bir zevk alacaksın. Çok güzel bir düğünün olacak. Kına gecende kadınlar çok eğlenecek. Zaten en güzeli de kına gecen olacak. Eşin seni mutlu etmek için elinden geleni yapacak. Ege düğünleri sabaha kadar oynayarak geçer. Sen de oynamayı çok sevdiğin için çok güzel geçecek ve dillere destan bir düğün olacak. Mutluluklar dileriz.

Trakya'ya gelin gideceksin!

Trakya'ya gelin gideceksin!

Sorularımıza verdiğin cevaplara göre sen Trakya'ya gelin gideceksin. Oynamaya bayılıyorsun. Eğlenceli ve oynak geçecek bir düğün olacak. Herkes sana uzun zamandır böyle eğlenmediğinden bahsedecek. Kendin de hep o kültürü çok seviyordun ve gerçekten anlaşabileceğin bir bölgeye gelin gidiyorsun. Adetleri ve töreleri o kadar hoşuna gidiyor ki hepsini yapmak istiyorsun. Çeyizine herkes hayran kalacak. Ailen bu konuda çok özen gösteriyor. Tek bir eksiğin olmasın istiyorlar. Mutluluklar seninle olsun...

Karadeniz Bölgesi'ne gelin gideceksin!

Karadeniz Bölgesi'ne gelin gideceksin!

Sen verdiğin cevaplara göre tam bir Karadeniz gelini olacaksın. Tarzınla ve coşkunla onların içinde parlayacaksın. Karadeniz gelini olmak ayrıcalık ister. Kemençe ve horon eşliğinde evinden çıkarılacaksın. Ailen seni çok sevecek. Eşin sen ne istersen yapacak. Karadeniz insanları ilk soğuk gibi gelecek sana ama sonrasında çok ısınacaksın. 

Kendin için iyi bir şeyler yapmak istiyorsan hemen horon öğren! Çünkü Karadenizli birisiyle en iyi iletişim yolu horon tepmekten geçiyor. Harika bir düğünün olacak. Mutluluklar dileriz.

Doğu Anadolu gelini olacaksın!

Doğu Anadolu gelini olacaksın!

Verdiğin cevaplara göre Doğu Anadolu'ya gelin gideceksin. Dillere destan bir düğün ile evleneceksin ve evini de dillere destan döşeyeceksin. Hiçbir şey eksik olmayacak. Çeyizin davullarla gidecek. Eşinin ailesi seni çok sahiplenecek ve çok sevecekler. Senin için en iyisi canın ne istiyorsa onu söylemek olacak. 

O kadar çok takı takılacak ki bedenin kaldırmayacak. Bileziklerin, altın kemerlerin haddi hesabı olmayacak. Ailen çok şaşıracak bu düğüne. Eşin seni sevdiğini daha nasıl anlatsın? Doğu gelini olmak öyle kolay değil. Düğününde birbirinden çeşit yemek olacak. Herkes çok eğlenecek. Tam hayalindeki düğün olacak. Mutluluklar dileriz!

Sen Boşnak gelini olacaksın!

Sen Boşnak gelini olacaksın!

Verdiğin cevaplara göre sen güzeller güzeli bir Boşnak gelini olacaksın! Kıyafetleri, gelenek ve görenekleriyle seni o kadar süsleyecekler ki gözlerin kamaşacak. Herkes sana hayran kalacak. Kına kıyafetlerin olsun, gelinliğin olsun büyük ve ihtişamlı olacak. Onların adetlerini çok bilmediğinden uzun bir süre öğrenmeye çalışacaksın. 

Ailen de onlarla çok iyi anlaşacak. Hemen kaynaşacaksınız çünkü çok sıcak kanlılar. Çeyizine hayran kalacaklar. Ailen senin için hep en iyisini seçti çünkü. Şimdiden düşünüyorlar seni. Umarım çok iyi bir düğün olur. Mutluluklar dileriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
139
122
76
36
35
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazan

Doğu Anadolu gelini olacaksın! O kadar çok takı takılacak ki bedenin kaldırmayacak. Bileziklerin, altın kemerlerin haddi hesabı olmayacak...ZATEN GÜNEYDOĞU ... Devamını Gör

ksdndkl ıkaejıoi

İç Anadolu Bölgesi'ne gelin gideceksin!     İç Anadolu Bölgesi'ne gelin gideceksin! Verdiğin cevaplara göre sen İç anadolu bölgesin... Devamını Gör

Ördekkaç

İç Anadolu'lu olan bir bey var mı?