Görüş Bildir
Haberler
Biz Bu Punk'lar da Neymiş Derken Milyonlar Havada Uçuşuyor! CryptoPunks NFT’si 3.2 Milyon Dolara Satıldı

etiket Biz Bu Punk'lar da Neymiş Derken Milyonlar Havada Uçuşuyor! CryptoPunks NFT’si 3.2 Milyon Dolara Satıldı

Ali Aydemir
16.04.2022 - 10:30

NFT çılgınlığı sürüyor! Her gün yeni bir gelişmeyle haberlerini sosyal medyada gördüğümüz NFT haberlerine bir yenisini daha ekliyoruz. Twitter üzerinden CryptoPunks Bot kullanıcı adıyla Crypto Punks'ların fiyatlarına odaklanan bir hesabın attığı tweet'e göre Punk #7756 3.2 milyon dolara satıldı. İşte detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CryptoPunks satış fiyatlarıyla yine gündemden düşmüyor!

srv.onedio.com

Bir bilgisayar tarafından algoritmik olarak oluşturulan 24x24 piksellik bir sanat eseri olan CryptoPunk #7756 NFT'si, son satın alımları izleyen bir Twitter botuna göre 1.050 Ethereum (yani yaklaşık 3,2 milyon dolar) gibi yüksek bir fiyata satıldı.

Bu Twitter hesabı CryptoPunks'ın fiyatlarını ve dolar cinsinden satış bilgilerini paylaşıyor.

Tabii ki nadir özelliklere sahip.

Tabii ki nadir özelliklere sahip.

Kanlı gözleri ve yeşil tenli bir uzaylıyı tasvir eden pikselli avatar, NFT sektöründe devrim yaratmayı başaran Larva Labs tarafından oluşturulan 10.000 piksel yüz koleksiyonunun nadir bir parçası.

CryptoPunks projesi başlayalı 4 sene oldu.

CryptoPunks projesi başlayalı 4 sene oldu.

Punklar NFT'lerin yalnızca meraklıları tarafından bilindiği 2017 yılında Ethereum destekli bir proje olarak ortaya çıkmıştı. Şimdilerde milyon dolarlık yatırımlara ev sahipliği yapan bu proje, Larva Labs tarafından ilk çıkarıldığı dönemde şirket, deneme amacıyla Punkların bir çoğunu ücretsiz olarak piyasaya sürdü. Ünlü isimlerin ilgisiyle popülaritesi arttı ve bir statü sembolü olarak yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz aylarda Bored Ape YC sahibi Yuga Labs, CryptoPunks'ı satın aldığını açıklamıştı.

Geçtiğimiz aylarda Bored Ape YC sahibi Yuga Labs, CryptoPunks'ı satın aldığını açıklamıştı.

Punklar piyasanın eskilerinden yani anlayacağınız. Hatta başka koleksiyonların oluşturulmasına da öncülük etti. Güncel olarak işlem hacminin 2 milyar doları aştığı söyleniyor. Son haberlere göre geçtiğimiz ay Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yaratıcısı Yuga Labs, CryptoPunks'u satın aldığını açıklayarak sektördeki hakimiyetini daha da sağlamlaştırdı. 

Bakalım NFT'ler piyasalarda hangi haberlere konu olacak... Peki siz bir NFT için bu kadar para harcar mıydınız? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın