Görüş Bildir
Haberler
Bitlis'te 1 Asker, Şırnak'ta 1 Polis Şehit

Bitlis'te 1 Asker, Şırnak'ta 1 Polis Şehit

Batuhan
22.12.2015 - 16:16 Son Güncelleme: 22.12.2015 - 18:11

Bitlis’in Sehi Ormanları bölgesinde dün 2 askerin şehit düşmesi ve 8 askerin de yaralanmasından sonra bölgede başlayan operasyonlarda 1 asker daha şehit düştü. Şırnak'ın Cizre İlçesinde ise geçen Perşembe günü teröristlerin saldırısında ağır yaralanan Özel Hareket polisi 47 yaşındaki Atilla Güneş tedavi gördüğü GATA'da kurtarılamayarak şehit oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHA'nın verdiği bilgiye göre, Bitlis'te dün gece saatlerinden bugüne kadar devam eden operasyonlarda zaman zaman sıcak temas sağlandı. Yer yer çatışmaların şiddetli şekilde devam ettiği bölgede 1 asker şehit oldu.

TSK: "Çıkan çatışmada, iki Bölücü Terör Örgütü mensubu silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir"

TSK: "Çıkan çatışmada, iki Bölücü Terör Örgütü mensubu silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir"

Bitlis'te bir askerin şehit olduğu belirtilen Genelkurmay açıklamasında şöyle denildi:

'Örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Çıkan çatışmada, iki Bölücü Terör Örgütü mensubu silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

Gelen son şehit haberiyle birlikte 2 günde Bitlis’teki şehit sayısı 3’e yükselmiş oldu. Bölgede hava ve kara destekli operasyonlar devam ediyor.

Cizre'de yaralanan özel harekât polisi şehit düştü

Cizre'de yaralanan özel harekât polisi şehit düştü
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şırnak'ın Cizre İlçesinde geçen perşembe günü PKK'lı teröristlerin saldırısında ağır yaralanan Özel Hareket polisi 47 yaşındaki Atilla Güneş tedavi gördüğü GATA'da kurtarılamayarak şehit düştü.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli iken geçici görev ile Cizre İlçesi'ne giden 20 yıllık polis memuru Atilla Güneş, burada geçen Perşembe günü teröristlerin saldırısı sonrası ağır yaralandı.

Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Menteşe köyü nüfusuna kayıtlı Atilla Güneş, ilk tedavisinin ardından Ankara GATA'ya sevk edildi. Durumu ağır olan evli ve 2 çocuk babası Atilla Güneş akşam saatlerinde şehit oldu. Acı haber üzerine yakınları başkante hareket etti.

Atilla Güneş

Şehit Güneş'in cenazesi yarın Ankara'da yapılacak törenin ardından Tokat'a getirilerek köyünde toprağa verilecek.

Ajanslar ve Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda