Görüş Bildir
Haberler
Birlikte Olduğunuz Kişiyle Geçireceğiniz İlk Gecenin Güzel Geçmesini Sağlayacak 7 Öneri

etiket Birlikte Olduğunuz Kişiyle Geçireceğiniz İlk Gecenin Güzel Geçmesini Sağlayacak 7 Öneri

Dale Cooper
13.08.2021 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşık olduğu, birlikte olduğu kişiyle geçireceği ilk gece herkes için önemlidir. O gecenin unutulmaz ve harika olmasını istersiniz. Bunu yakalamak aslen sandığınız kadar da zor değil!

Birlikte olduğunuz kişiyle geçireceğiniz ilk gecenin güzel geçmesini sağlayacak önerileri sizler için derledik.

1. Heyecan, stres yapmayın. Gerilim yaratmayın.

Kimi insan için bu gecenin stresi bir şekilde bünyede kendini gösteriyor. Bu strese asla gerek yok. Beraber olduğunuz insanla geçireceğiniz çokça gecelerin, gündüzlerin ilki yalnızca. Bu konuda stres yapmamaya çalışın.

Eğer fazla heyecanlıysanız da heyecanınızı kontrol altına almak faydalı olabilir zira karşınızdaki insan benzer bir heyecan gösteremiyor ya da yaşadığını sizin gibi belli edemiyorsa bu konuda ciddi anlamda kötü hissedebilir.

2. Atmosfer yaratmak için çok zorlamayın.

Gereksiz süslemeler, film sahnesini andıran müzikler... bu tarz şeylere hiç gerek yok. Önemli olan ikinizin de rahat ve huzurlu hissedebileceği bir ortam.

3. Acele etmeyin.

Sarılmaların, oynaşmaların, küçük öpüşmelerin uzun sürmesine müsaade edin. Bırakın bu iki aşık beden birbirini daha yakın tanısın. Sonuca varmak yerine her anın tadını çıkarmaya bakın.

4. Sadece iyi hissetmeye ya da iyi hissettirmeye odaklanmayın.

Kimseye yalnızca iyi hissetmek ya da iyi hissettirmek yetmez. İyi hissettiğiniz kadar partnerinizi de iyi hissettirin ve onun da sizi iyi hissettirmesine, tatmin etmesine müsaade edin. Odak noktanız yalnızca kendi zevk aldığınız ya da partnerizin zevk aldığı şeyler olmasın. Bilindikten vazgeçip yeni bir şey yaratmaya bakın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Yönlendirmelere açık olun.

İstenilmediği belli edilen noktaların üzerine çok gitmeyin. Partnerizin yönlendirmelerine kulak verin ve benzer şekilde kendi yönlendirmelerinizi yapın. Bu yönlendirmeleri yaparken dikte etmemek ayrıca önemli.

6. Her an komik ya da utanç verici şeylerin olabileceğini unutmayın.

Herhangi bir durum meydana geldiğinde gecenin geri kalanına küsmeyin ya da küsülmesine müsaade etmeyin. Rahat olun ve o an yaşananı olduğu gibi kabul edin. Belki komik, belki utanç verici; hayatın gerçeği. Her an her şey olabilir. Olacak da.

7. Gecenin sonunda girilmemesi gereken o malum konulardan uzak durun.

Mesela performans değerlendirmesi raporu beklemeyin. Eski sevgili performans kıyası konularını aklınızdan bile geçirmeyin. Geçirilmiş güzel gecenin olduğu gibi kalmasına izin verin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
14
14
13
12
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?