Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Şok Bir Ayrılık Daha: Bir Zamanlar Çukurova’ya Kim Veda Edecek?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Şok Bir Ayrılık Daha: Bir Zamanlar Çukurova’ya Kim Veda Edecek?

ATV’de yayınlanan ve reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Daha önce dizide başrollerden biri olan Murat Ünalmış kadrodan ayrılmış ve yerine İbrahim Çelikkol dahil edilmişti. Sonrasında ise Hande Soral’ın da yeni sezonun ilk bölümünde diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok bir ayrılık daha yaşanacağı ortaya çıktı. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşanan son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında her perşembe akşamı yayınlanan Tims&B imzalı Bir Zamanlar Çukurova’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Dizinin araya girmesiyle birlikte üst üste yaşanan ayrılıklara, yeni sezonda da ünlü bir isim veda edecek. Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanan son dakika gelişmesi şu şekilde;

KEREM ALIŞIK BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’YA VEDA EDİYOR

TRT'de Staff Yapım imzalı 'Seneye Bu Zamanlar' imzalı programı sunmaya başlayan Kerem Alışık dizinin 106 ya da 107. bölümünde veda edecek. Ünlü oyuncu, yakın çevresine de diziden ayrılacağını doğruladı.

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterine hayat veriyordu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NE?

Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış 'Yılmaz' ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden 'Züleyha'nın hikayesi anlatılıyor. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir 'Hünkar'ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan 'Demir' de!

Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi.

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezon çekimleri Adana’da başladı. ATV tarafından yeni sezon tarihi açıklanması ama Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın