Görüş Bildir
Haberler
Bir Dönemin Fenomen Oyunu Snake Akıllı Telefonlarımıza Geliyor

Bir Dönemin Fenomen Oyunu Snake Akıllı Telefonlarımıza Geliyor

ATKN
07.05.2015 - 15:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

2000 yılından önce cep telefonu olan kişilerden biriyseniz “Snake” sizin için çok fazla anlam taşıyordur. Nokia telefonların vazgeçilmez oyunu Snake’den söz ediyoruz. Nam-ı diğer yılan oyunu.

Oyununun mimarı olan Nokia mühendislerinden Taneli Armanto, mobil oyun dünyasının yılan oyunu zamanından beri çok büyük ilerleme katettiğini söylese de eski oyun tarzı ile yılan oyununu yeniden hayata geçireceğini açıkladı. Bu çalışma için “Finnish game studio Rumilus Design” şirketi ile bir partnerlik imzalamış ve çalışmalara başlamışlar.

4 Mayıs’ta iOS, Android ve WindowsPhone telefonları için yayına çıkacak Snake Rewind aslında bir çok farklı özellikle beraber geliyor. Tamamen ücretsiz olan bu oyun uygulama içi satın alma gelir modeline sahip. Oyunun piksel tasarımını koruyan Armanto yılanı ölümden kurtarmak için farklı modeller geliştirdiklerini ve bir çok farklı bölüm ile oyunun çeşitliliğini de artırdıklarını belirtiyor. Piyasada yüzlercesi bulunan yılan oyunlarının da sonunu getireceklerini de düşünmüyor değiller.

Sosyalmedya.co

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seytantuylu

Aynı tadı vermez, hiç gerek yok. Oyundan aldığımız zevk tamamen dönem ile alakalı. Şu an GTA V in bile grafikleri hakkında şikayet eden mallar varken 2 ay so... Devamını Gör