Görüş Bildir
Haberler
BİP Nedir, Nasıl İndirilir? BİP Uygulaması Ücretli Mi? BİP'te Grup Özelliği Var Mı?

BİP Nedir, Nasıl İndirilir? BİP Uygulaması Ücretli Mi? BİP'te Grup Özelliği Var Mı?

Sunay Korkmaz
10.01.2021 - 12:45

WhatsApp'ın yerine kullanılabilinen mesajlaşma platformalar arasında yerini aldı. App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden indirilen uygulamada kaybolan mesaj, caps oluşturma gibi birçok özelliğe sahiptir. Peki, BİP nedir, nasıl indirilir? BİP uygulaması kimin, ücretli mi? BİP'te grup özelliği var mı? BİP hakkında merak edilen tüm soruların cevapları ve daha fazlası haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

BİP Nedir, Nasıl İndirilir?

BİP Nedir, Nasıl İndirilir?

iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır. BiP; App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir. App Store ve Google Play'den indirilebiliyor. 

BİP uygulaması kullanıcılarına;

Anlık çeviri

Acil durum butonu

Fotoğraf ve video gönderme

Gece modu

Görüntülü görüşme

Bas konuş

Yerel stickerlar gibi özellikler sunuyor.

BİP'te Grup Özelliği Var Mı?

BİP'te Grup Özelliği Var Mı?

Ayrıca, BiP’te 10 kişiye kadar grup görüntülü görüşme yapabilirsiniz. mobil, web ve tablet üzerinden görüşme gerçekleştirilebileceğiniz gibi; BiP, grup mesajlaşma, kaybolan mesaj, konum takibi, titreşim, yerel sticker’lar ile ücretsiz mesajlaşma fırsatı da sunuyor.

BİP Ücretli Mi?

BİP Ücretli Mi?

BİP uygulaması ücretsiz indirebilir ve ücretsiz arama gerçekleştirebilirsiniz.

BİP Kimin, Güvenli Mi?

BİP Kimin, Güvenli Mi?

BİP uygulaması Turkcell tarafından geliştirilmiştir. Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, BİP'in güvenilir olup olmadığı hakkında şu açıklamayı yaptı: “Günümüzde kullanıcıların en çok önem verdiği konuların başında kişisel verilerinin güvenliği geliyor. Turkcell olarak bugüne kadar tüm teknolojik altyapımızı ve bilgi birikimimizi müşterilerimizin güvenliğini sağlamak için kullandık. Bugün BİP üzerinden gelen tüm verileri, Türkiye’deki veri merkezlerimizde güvenle saklıyoruz. BİP uygulaması her geçen gün eklenen yeni özellikleriyle daha da gelişiyor. Mobil cihazların yanı sıra internet tarayıcıları üzerinden bilgisayarlarla sesli ve görüntülü görüşme imkânı sunan BİP, yeni masaüstü uygulaması ile artık tarayıcı bağımsız olarak da çalışıyor. Tüm PC ve Mac bilgisayarlara kurulabilen BİP Web masaüstü uygulaması sayesinde cep telefonu yanınızda olmasa bile iletişim kesintisiz sürdürülebiliyor. BİP ile banka hesap bilgilerine gerek duymadan, sadece telefon numarası ile para transferi yapılabiliyor.”

Aşağıdaki Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın