Görüş Bildir
Haberler
Bingöl'de Emniyet Müdürü'ne Yapılan Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Bingöl'de Emniyet Müdürü'ne Yapılan Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

ATKN
15.11.2014 - 18:02

Bingöl'de, 9 Ekim'de düzenlenen ve Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun şehit olduğu, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile koruması Uğur Adlı'nın yaralandığı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) ulaştığı görüntülerde, saldırı anının 9 Ekim günü saat 20.57'de 2 taraftan çapraz ateşle gerçekleştiği görülüyor.

Güvenlik kamera görüntülerine göre Bingöl'de 9 Ekim'de Kobani'de yaşanan çatışmaları protesto etmek için yapılan gösterilerin ardından İl Emniyet Müdürü Atalay Türker, beraberindeki İl Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin, Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu ve koruma polisi Uğur Adlı ile şehir merkezinde yaya olarak gezinti yapıyor. Bu esnada emniyet müdürünün koruma aracı da grubu geriden takip ediyor. Saldırıyı gerçekleştiren araçlardan birinin ise saldırıdan yaklaşık 10 dakika önce olayın gerçekleştiği Yeşim Sokak'ın üst kısmında bulunan Hastane Caddesi'nden geçtiği gözüküyor.

Emniyet Müdürü Ürker ve beraberindekiler ilerlerken, 2 taraftan çapraz ateşle saldırıya uğradıkları görülüyor. Silahın ateş aldığı anda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin'in yere düştüğü, bir başkasının ise koştuğu gözüküyor. Daha sonra olayı gerçekleştiren araçlardan birisinin Genç Caddesi'ne, diğerinin ise Hastane Caddesi'ne doğru hızla uzaklaştığı gözüküyor. Olay yerinden Hastane Caddesi'ne çıkan araç, orada da havaya ateş ederek hızla uzaklaşmaya devam ediyor.

EKİPLER, 2 DAKİKA SONRA OLAY YERİNE GELİYOR

Güvenlik kamerasındaki saate göre olayın gerçekleştiği andan 2 dakika sonra polis ekiplerinin geldiği gözüküyor. Kısa bir süre olay yerinde kalan ekipler, hemen Hastane Caddesi istikametine doğru ilerliyor. Ambulansın gelmesi ise yaklaşık 6 dakika sürüyor.

Bingöl'de 9 Ekim'de meydanan gelen saldırıda Emniyet Müdürü Atalay Türker ve koruma polisi Uğur Adlı ağır yaralanmış, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu da şehit olmuştu.

ZAMAN - CİHAN

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_bingol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0