Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının Derinliklerine İnerek LQ Seviyeni Ölçüyoruz!

etiket Bilinçaltının Derinliklerine İnerek LQ Seviyeni Ölçüyoruz!

LQ ( Lifestyle Quotient), yaşam kalitesi seviyenizi ifade eden bir değerdir. 

Sonucunu merak ediyorsan haydi teste!

Yapman gereken çok basit, sorularda verilen cümlelere katılıp, katılmadığını en iyi şekilde ifade ettiğine inandığın şıkkı seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sadece, dış görünüşüm iyi olduğunda öz güvenim yerine geliyor.

1. Sadece, dış görünüşüm iyi olduğunda öz güvenim yerine geliyor.

2. İnsanlar, benim yaşam tarzımdan çok etkilenir.

3. İnsanları dış görünüşlerine göre yargılarım.

4. Ünlülerin yaşam tarzlarını biraz kıskanıyorum hatta etkileniyorum.

4. Ünlülerin yaşam tarzlarını biraz kıskanıyorum hatta etkileniyorum.

5. Bir kıyafete 500 lira harcanabilir.

5. Bir kıyafete 500 lira harcanabilir.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kişilerin benimle ilgili hislerinin farkındayım.

7. Son olarak; 3 tane ucuz tatil yerine 1 tane lüks tatili tercih ederim.

7. Son olarak; 3 tane ucuz tatil yerine 1 tane lüks tatili tercih ederim.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yüksek Sosyete!

Yüksek Sosyete!

Belki süper star gibi yaşamıyor, lüks tatillere çıkıp, pahalı evlerde oturmuyorsun ama ruhun tam bir sosyetik! Belki de bunların hepsine sahipsin ama de eğilsen bile hepsini elde etmek isteyen sonsuz bir hırsın var. Bu yüzden hayallerine pek de uzak olmayan bir yaşam stilin var. Her insanın hayattan bazı beklentileri vardır ve seninki de bunlar ona bir şey demiyoruz ama unutmaman gereken bir nokta var ki o da şu; bunların hepsi ağlayacak bir omuza ihtiyaç duyduğunda önemini yitirecek! Bizden sana tavsiye insanlarla daha derin bağlar kurmalı, onlarla daha gerçek bir iletişim kurmalı ve ön yargılı olmayı bırakmalısın. İnsanları daha çok dinleyip, anlamaya çalışırsan çevrendekiler seninle daha çok vakit geçirmek isteyecekler ve esas zenginliği o zaman elde edeceksin!

Göz Alıcı!

Göz Alıcı!

Senin için hayatta en önemli şey; eğlenmek! Bunu yakaladığın sürece nerede olduğun ya da ne giydiğinin bir önemi yok. Ancak önemli bir gerçek daha var ki o da şu; pahalı zevklerin var! Her şeyin en iyisine sahip olmak istiyorsun çünkü böylece hayattan daha fazla zevk alacağına inanıyorsun. Aynı zamanda oldukça rahat ve sıcakkanlı bir insansın bu da çevrendeki pek ok kişinin ilgisini çekmeni sağlıyor. Ara sıra bu ilginin şımarıklığına kapılsan da hemen kendini toplayıp, özüne dönüveriyorsun. Bizden sana tavsiye; senin gösteriş yaptığını ve kendinle övündüğünü düşünen insanlara aldırış etme, yaşa gitsin!

Dengeli!

Dengeli!

Senin herkesi kendine hayran bırakan bir havan var! Her şeyinle kendine özgüsün ve bu da çevrendeki pek çok kişinin senden ilham almasına neden oluyor. İnsanların hakkında ne düşündüğünü ya da neler yaptığını hiç umursamıyorsun. Senin bu hayatta en önem verdiğin şey; ailen ve sevdiğin insanlar. Herhangi bir konuda başarıya ulaşmak için imajına değil yaptıklarına güveniyorsun bu da sana çoğu zaman başarıyı getiriyor zaten. Dışarıdan bu tavırların zaman zaman umursamazlık olarak algılansa da aslında durum hiç de öyle değil ve senin son derece yüksek hedeflerin var. Zaten seni sen yapan en önemli özelliğin de bu hallerini müthiş bir denge ile yönetmek. Hayallerini büyük tutmaya ve hayattan zevk almaya devam!

Alçak Gönüllü!

Alçak Gönüllü!

Senin kendine güvenin tam! Son derece prensipli ve hayata karşı keskin kuralları olan birisin. Hiç kimseyi hiçbir şeyi umursamıyor gibi algılansan da aslında senin umursadığın pek çok şey var. Hayata karşı en büyük amacın ise; insanların seni dış görünüşünle değil insanlığına göre değerlendirmesi. Etrafındaki insanları da buna göre seçiyor, kolay kolay kimseyle iletişim kurmuyorsun. İtiraf etmeliyiz ki sen farkında olmasan bile çevrende senin bu hallerine hayranlık duyan pek çok kişi var. Hayatta yaptığı küçük değişikler ile büyük etkiler yapabilecek nadir insanlardansın böyle olmaya devam et ara sıra bazı şeyleri de ciddiye almaya çalış. Unutma; herkes senin gibi düşünemez!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
796
307
176
86
36
29
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
FT_LaXus

ne zamandır test yapmadım bir yapayım dedim göz alıcı çıktı her zaman ki gibi pohpoh luyorsunuz :D

Ulan her test dolaylı yoldanda olsa Balık Burcu olduğumu hatırlatıyor bana.

Tüpçü Fikret

Emel Sayın ne alaka ? sadsfdgfgn