Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltındaki En Değerli Kişinin Kim Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bilinçaltındaki En Değerli Kişinin Kim Olduğunu Söylüyoruz!

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bunlardan hangisi hayatında kesinlikle olmalı?

2. Peki sence bilinçaltın bunlardan hangisine benziyordur?

3. En çok ihtiyaç duyduğun duyguyu da söyle bakalım!

4. Genellikle kimden tavsiye alıyorsun ya da fikirlerine önem veriyorsun?

5. Bayramlar senin için ne ifade ediyor?

5. Bayramlar senin için ne ifade ediyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya günümüz ilişkileri hakkında ne düşünüyorsun?

7. Son olarak bir içecek seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Annen!

Annen!

Senin bilinçaltındaki en değerli kişi;;annen! 

Hayatının her anında annenin şefkatine ihtiyaç duyuyor onun sevgisinden güç alıyorsun. Ne kadar kötü hissedersen hisset annenin sesini duyunca rahatlıyorsun. Aldığın pek çok kararda ilk danıştığın kişi de şüphesiz annen çünkü onun fikirleri senin için son derece önemli. Eğer annen şu an fiziksel olarak yanında değilse bile kalbindeki varlığı ile sana güç vermeye ve içini ısıtmaya devam ediyor!

Baban!

Baban!

Senin bilinçaltındaki en değerli kişi; baban! Onun ismi bile seni güvende hissettirmeye yetiyor. Pek çok konuda örnek aldığın kişi o. Farkında olmasan bile ona çok benziyor, bir sürü olayda onun gibi hareket ediyorsun. Baban şu an hayattaysa haydi hemen git ona sarıl ya da arayıp ona senin için ne kadar değerli olduğunu söyle. Eğer onu kaybetmişsen hala bir yerlerden seni izlediğini, koruyup kollamaya çalıştığını kendine hatırlat ve onu mutlu edecek bir şeyler yap!

Kardeşin!

Kardeşin!

Senin bilinçaltındaki en değerli kişi; kardeşin! Bu kardeşin illa biyolojik olmasına gerek yok. Bu kişi, senin hayattaki en büyük dert ortağın, can dostun da olabilir. Başın sıkıştığında hemen ona koşuyor, kendinden önce ilk onu düşünüyorsun. Yani bu kişi hem senin kardeşin hem de en yakın arkadaşın. Böyle birine sahip olduğun için çok şanslısın.

Kalbinin Sahibi!

Kalbinin Sahibi!

Senin bilinçaltındaki en değerli kişi; kalbinin anahtarlarını elinde tutan kişi. Bu kişi belki şu an hayatındadır belki unutamadığın eski bir sevgilidir ya da bu duygularından daha haberi bile yoktur bilemiyoruz ancak ona olan duygularının adeta tüm benliğini ele geçirdiğini söyleyebiliriz. Resmen başka hiçbir şey düşünemez olmuşsun. Beslediğin romantik duyguların yanı sıra o kişinin fikirlerine de son derece saygı duyuyor, varlığından bile güç alıyorsun. Dileriz ki bu hislerin karşılıklıdır!

Kendin!

Kendin!

Sen bilinçaltındaki en değerli kişi; kendinsin! Yani sen kendinin değerini bilen nadir insanlardansın. Ne olursa olsun insanın önce kendisini düşünmesi gerektiğine inanıyor ve buna göre hareket ediyorsun. Bunun ayarını kaçırıp, bencilliğe doğru kaymadığın sürece bizce bir sorun yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1118
475
303
125
77
67
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tosarık

canim kendim

Narmin

Kendin! Doğru)

irem yaman

Senin bilinçaltındaki en değerli kişi;;annen! Hayatının her anında annenin şefkatine ihtiyaç duyuyor onun sevgisinden güç alıyorsun. Ne kadar kötü hissed... Devamını Gör