Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltında Yatanlara Göre Hangi Ünlü İle Sevgili Olmak İstiyorsun?

etiket Bilinçaltında Yatanlara Göre Hangi Ünlü İle Sevgili Olmak İstiyorsun?

''Ben sarışın sevmem, Kıvanç bence çirkin.'' diyenlerin seslerini duyduk ve onlar için hazırladık. Sen aslında beğenmiyorum diyorsun fakat bilinçaltında öyle diyor mu acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyetten hoşlanıyorsun?

2. Seni yansıtan ev hangisi?

3. Sence aşk hangisi olmadan olmaz?

4. Bu gördüğün lekelerden hangisi senin iç dünyanı yansıtıyor?

5. Küçükken en çok hangisini izlerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocukken hangi süper kahramanın senin kurtarıcın olmasını isterdin?

7. 'Belleğin Azmi' tablosu sana neyi anımsatıyor?

7. 'Belleğin Azmi' tablosu sana neyi anımsatıyor?

8. Bu elbise hangi renk?

8. Bu elbise hangi renk?

9. Senin için yakışıklılık/güzellik kavramı neye göre değişir?

10. Hangi Osmanlıca kelime son zamanlarda bulunduğun psikolojiyi tanımlıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. En son okuduğun kitabı hatırlıyor musun?

11. En son okuduğun kitabı hatırlıyor musun?

12. Çok net bir soru: Seni çok sevdiğini bildiğin halde daha önce birisini terk ettin mi?

13. Ünlü bir ilişkin olsaydı hangi ilişki gibi olmasını isterdin?

Denizcan Aktaş!

Denizcan Aktaş!

Yakışıklı beyfendiye uzaktan uzağa yanıksın sanki... Haklısın, ama şu endama ve yakışıklılığa bakar mısınız? Gerçekten insan karşısında görse nasıl bir tepki vereceğini şaşırır. Denizcan Bey 25 yaşlarında ve terazi burcu... Eminim çok iyi anlaşacaksınız. Açılmanı isterdik fakat sevgilisi olduğunu duyduk bu aralar. Hanımefendi biraz kızabilir bu duruma. Neyse olsun sen yine uzaktan uzağa hayranlığını besle, belki bir gün bir yerde aşkını itiraf edersin.

Onur Tuna!

Onur Tuna!

Gönüllerde yakışıklılığı ve karizmasıyla taht kuran, gözlerinde boğulduğun bu yakışıklı oyuncu kalbini yakmış. 1.95 boy ve bütün coolluğuyla içten içe bir heveslenmişsin sen bu adama. Çok yakışıklı gerçekten kim olsa aşık olurdu. Dizilerde hayat verdiği bütün rollerde başarılı olan Onur beyimiz bir açıklamasında ''Aşık olma ihtimalim yok.'' demiş. Olsun bu seni görünce değişir belki sen yine ihtimallerini koru.

Aras Bulut İyemli!

Aras Bulut İyemli!

Senin bilinçaltın ortaya çıkardı. Sen Aras Bulut İynemli'yle sevgili olmak istiyorsun. Aras seni baya etkilemiş farkında değilsin. İzlediğinde yüzünde mutlu bir gülümseme oluşuyor evet, buna anlam veremiyorsun. İçten içe yanık olduğun bu genç delikanlı sıcacık gülüşüyle seni mutlu etti ve ondan hoşlandın. Size mutluluklar dilemekten başka çare kalmadı. Umarım bir gün sevgili olursunuz.

Mert Fırat!

Mert Fırat!

Gönüllerin prensi ve tatlışlık üzerine yüksek lisans yapmış bir beyfendi. E haliyle böyle birisi olunca sende o güzel kalbini kaptırmışsın bu adama. Oyunculuk desen harika, zeka desen aman allahım, espri seviyesi desen tavan yapmış, bu adam senin kalbini kazanmış. Bilinçaltın öyle söylüyor ki sen Mert Fırat'a aşık olmuşsun. Sevgilin olsun istiyorsun ve senden asla ayrılmasın istiyorsun. Haklısın kim olsa kıskanır kimselere göstermez Mert Fırat'ı. Harika sesiyle belki bir akşam sanada şarkı söyler ve sen de oracıkta ona evlenme teklif edersin.

Çağlar Ertuğrul!

Çağlar Ertuğrul!

İzmirli bir yakışıklıya gönlünü kaptırdın! Yakışıklılıkta zirvede bulunan Çağlar Ertuğrul bey ekranda izlediğimizden çok daha yakışıklı. Oyunculuğu bir yana dursun Makine Mühendisi oluşuyla da gönlünü çalmış olabilir. Başarılı oyunculuğu ve tatlı gülüşüyle kalbine dokunmuş bu genç adam senin. Gün gelir bir yerde karşılaşırsınız ve gönlünü kazanırsın. Neler yapıyor ediyor takip et, gittiği mekanları keşfet belki bir yerde denk gelirsin ona. Ve bir içki ısmarlamana izin verir.

Kubilay Aka!

Kubilay Aka!

Şu bakışlar altında kim sevgili olmak istemez. Endama ve şehvete bakılınca insan eriyor. Kubilay'a gizliden gizliye beslediğin duyguları ortaya çıkar artık. Sen Kubilay Aka'dan hoşlanıyorsun. Sert mizacı ve bakışları altında ellerinden tutup buradan uzaklara kimsenin sizi bulamayacağı yerlere gitmek istiyorsun. Haklısın ne diyelim bu güzelim çocuğu kim istemez ki? Başarılı bir çıkış yapan ve oyunculuk konusunda kendini göstermiş Kubilay ile sana mutluluklar dileriz.

Elçin Sangu!

Elçin Sangu!

Doğal güzellikte Türkiye'de bir çığır açan Elçin Sangu senin kalbinde de ağrılara sebep olmuş. Bir dönem bütün Türkiye'yi kitlediği dizileriyle ve sevimliliğiyle birçok gencimizin karın ağrılarına sebep olan bir güzellik seninde kalbini çalmış. Haklısın içten içe ondan hoşlanmakta. İzmirli güzele gönlünü kaptırdın. Onu ekranda her gördüğünde içinde kelebekler uçuşuyor, bunu artık itiraf etmelisin. Sen Elçin Sangu'yla sevgili olmak istiyorsun!

Deniz Baysal!

Deniz Baysal!

Güzelliği ve fiziğiyle son zamanların gözdesi bu güzellik senin kalbini hoplatmış. Gerçekten aşık olunmayacak gibi değil. Başarılı oyunculuğu ve karakteri ile gönlünü kazanmış senin. Yakından takip edip sevgilisi olup olmadığını gözlemliyorsun farkındayız. Aşık olduğunu duyduk bizden söylemesi. Başarılı dizileriyle İzmirli olmanın hakkını veriyor gerçekten. Güzelliğini İzmir'e mi borçlu bilemeyiz bildiğimiz bir şey var o da umudunu kaybetme. Gün gelir sevgili olursunuz.

Merve Boluğur!

Merve Boluğur!

Ah canım ah... Buzlar kraliçesine gönlünü kaptırmışsın. Merve hanımcığımız can yakan güzellerimizden birisi. Seninle de çok yakışacağına hepimiz inanıyoruz, fakat önemli olan onu ikna edebilmek. Güzellikte çığır aşmış ünlülerimizden Merve Boluğur biliyorsun ki son zamanlarda ayrılık yaşadı. Bir şansın daha olduğunu sana söylemek istiyoruz. Gördüğünde soğuk soğuk terlemene sebep olan bu kadına aşık olduğunu söyleyebiliriz! Sen de itiraf et artık kendine.

Berrak Tüzünataç!

Berrak Tüzünataç!

Güzeller güzeli Berrak... Ona aşık olmamak mümkün değil, haklısın. Bizce elinden tutulup uzak diyarlara gidilecek bir insan. Aşk böyle bir şey işte sen de Berrak ile yaşamak istiyorsun. Güzel projelerde yer almış başarılı bir oyuncu Berrak. Onu her gördüğünde kalbinin ağzında çarptığını düşünüyorsun. Belki de haklısın çünkü insan bu güzellik karşısında eli ayağına dolanıyor. Senin için yapabileceğimiz tek şey Berrak'la konuşup aranı yapmak olmayacak Tabii. Bir tek dileğimiz var, mutlu ol yeter. Bu Berrak'la mı olur yoksa ona benzeyen başka bir kadınla mı bilemeyiz. Tek bildiğimiz Berrak Tüzünataç'a aşık olduğun ve onunla sevgili olmak istediğin.

Eda Ece!

Eda Ece!

Yakaladık! Eda Ece'yle sevgili olmak istiyorsun. Hem de ondan deliler gibi hoşlanıyorsun. Yayınlanan dizisini takip ediyorsun ve onu görünce için ısınıyor. İkinizin ruh eşi olduğunu düşünüyoruz. Sevgili olmak için can atıyorsun adeta. Onun için her şeyi yapmaya hazır duruyorsun, belli ki bu güzellik senin kalbini çalmış. Umarız bir gün tanışır ve sevgili olursunuz.

Dilan Deniz Çiçek!

Dilan Deniz Çiçek!

Dilan Deniz'e bilinçaltında aşık olmuşsun sen. Bu, Türkiye'nin yeni parlayan yıldızı senin kalbini çalmış. Bakışlarını içini delmiş ve kimseye açıklayamıyorsun fakat bilinçaltın bunu ortaya çıkarttı. Sen Dilan Deniz'e vurulmuşsun. Sevgili olmak için can atıyorsun, kendin bile fark etmemişsin. Dilan Deniz senin mutlu olacağın kişi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
644
484
326
191
126
106
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın