Görüş Bildir
Haberler
Bilim Kurulu Üyesi Yavuz'dan Korkutan Uyardı: 'Binlerce Ölümle Sonuçlanan Yeni Pikler Olabilir'

Bilim Kurulu Üyesi Yavuz'dan Korkutan Uyardı: 'Binlerce Ölümle Sonuçlanan Yeni Pikler Olabilir'

Batuhan
21.06.2021 - 14:22

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, 'Salgın bitmedi, etkili aşılarla yeterli aşılama olmadan bitmeyecek, binlerce ölümle sonuçlanan yeni pikler olabilir. Eylül'e kadar, kalabalıklardan uzak durmalıyız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, yeni pikler olabileceğini belirterek kalabalıklardan uzak durulması konusunda uyardı.

Twitter'dan açıklama yapan Yavuz, 'Ülkemizde aşılama, sağlık çalışanlarının dünyanın hiç bir yerinde görülemeyecek fedakarlığıyla çok iyi gidiyor. Ama salgın bitmedi, etkili aşılarla yeterli aşılama olmadan bitmeyecek, binlerce ölümle sonuçlanan yeni pikler olabilir. Eylül'e kadar, kalabalıklardan uzak durmalıyız' dedi.

"Kalabalık ortamda bulunmak zorundaysanız maskenizi çıkarmayın"

"Kalabalık ortamda bulunmak zorundaysanız maskenizi çıkarmayın"

Yavuz sözlerini şöyle sürdürdü:

'Kalabalık düğün, nişan, taziye, toplantı, piknik, yemek, eğlence vs vs dışarıda bile olsa çok riskli. Hele ki ülkemizde de büyük ihtimalle yayılmakta olan delta varyantının bulaşıcılığını düşününce çok daha tehlikeli. Kalabalık ortamda bulunmak zorundaysanız maskenizi çıkarmayın'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Kusura bakmayın ama götünüzü de yırtsanız bu millet artık sizi dinlemez. Vatandaşta ne para kaldı ne de psikoloji. Saçma sapan önlemlere rağmen bu halk hayat... Devamını Gör

ayy

hükümet de rusyadan turist getirticem diye götünü yırtsın

safirmavideniz

Rus turist getiren hükümete eleştiri var mı ? yok ! Ben kaçar o halde .