Görüş Bildir
Haberler
Bilgisayarınıza Bedavaya İndirip Ücretsiz Olarak Oynayabileceğiniz 10 Popüler Oyun

Bilgisayarınıza Bedavaya İndirip Ücretsiz Olarak Oynayabileceğiniz 10 Popüler Oyun

Oyun dünyası derya deniz. Her türden, her fiyattan, herkese hitap eden farklı farklı oyunlar bulunmakta. Oyun almak için para ödemek istemeyen, oyun dünyasına fazla aşina olmayan kişilere hitap eden eserler de bunların arasında tabii. Biz de bunun için kolayca oynayabileceğiniz 10 adet popüler ve ücretsiz oyunu derledik bu listemizde. Bakalım bunların arasından size oyunları sevdirecek bir eser bulabilecek misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Team Fortress 2

1. Team Fortress 2

En popüler ücretsiz oyunların başında gelen Team Fortress 2, iki takımın birbiriyle farklı modlarda savaştığı, dokuz adet sınıf içeren bir FPS oyunu. TF2'de seçebileceğiniz, farklı silahlara ve güçlere sahip karakterlerle rakibinize karşı bayrak kapmaca, yük vagonu itmece gibi modlarda mücadele edebilirsiniz.

2. Fall Guys

2. Fall Guys

Çok yetenek gerektirmeyen, pür eğlence vadeden bir parti oyunu olan Fall Guys'ta diğer fasulyemsilerle birlikte çeşitli Wipeout parkurlarında düşe kalka yarışmaya hazır olsanız iyi olur.

3. Brawlhalla

3. Brawlhalla

8 kişiye kadar oynayabileceğiniz, hem rekabetiyle öne çıkan hem de oldukça eğlenceli olan 2D dövüş oyunu Brawlhalla'nın tadını arkadaşlarınızla çıkarabilirsiniz.

4. Paladins

4. Paladins

Paladins de tıpkı Team Fortress 2 gibi, farklı oyun modlarına ve sınıflara sahip bir FPS oyunu. Paladins'teki karakterlere ise TF2'nin aksine 'sınıf' demek o kadar doğru olmaz, çünkü her biri kendine has yeteneklere sahip. Yetenek tabanlı FPS'ler ilginizi çekiyorsa tamamen ücretsiz olan Paladins'e bir şans verebilirsiniz.

5. Rise Online World

5. Rise Online World

Onlarca farklı yaratık türüne; Savaşçı, Şifacı, Büyücü gibi klasik sınıflara ve alt sınıflara sahip olan bu devasa bedava MMORPG'de kendi karakterinizi oluşturun ve Aarvad'daki maceranıza başlayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Battlerite

6. Battlerite

Farklı bir MOBA oyunu olan Battlerite, bu türe yeni bir hava katıyor. Üstten bakışla üçe üç savaşlar içeren bu oyun, ince takım oyunları için stratejik zeka ve bireysel oyunlar için yetenek, refleks gerektirmesiyle birlikte diğer detaylı MOBA oyunlarına oranla daha rahat bir deneyim sunuyor. LoL gibi oyunlar sizi bunalttıysa yatmadan önce 2-3 el Battlerite atmayı deneyebilirsiniz.

7. MultiVersus

7. MultiVersus

Warner Bros'un ücretsiz dövüş oyunu MultiVersus'ta Batman, Shaggy gibi onlarca bilinen karakterle çevresel ögeleriyle dikkat çeken 2D arenalarda dövüşebilir, farklı oyun modlarıyla daha fazla oyuncuyla birlikte oynayabilirsiniz.

8. SMITE

8. SMITE

Oyunculara farklı bir MOBA deneyimi vadeden oyunlardan bir tanesi de SMITE. Bu oyunda üçüncü şahıs bakış açısıyla Zeus, Wukong, Loki gibi mitolojik tanrıların savaş alanına giriyoruz, farklı stratejilerle rakibimizi alt etmeye çalışıyoruz.

9. Call of Duty: Warzone

9. Call of Duty: Warzone

FPS oyunları seviyorsanız ve bilgisayarınız yeteri kadar iyiyse kendinizi Call of Duty'nin ücretsiz battle royale versiyonu olan Warzone'da denemenizi öneririz. Oyunda amacınız bir adaya inen oyuncular arasında bulduğunuz silahları kullanarak sona kalan kişi olmaya çalışmak.

10. VALORANT

10. VALORANT

Ekonomi yönetimi, tur sistemi içeren bir Counter-Strike benzeri deneyimi farklı yeteneklere sahip olan karakterlerle birlikte yaşamak istiyorsanız Riot Games'in ücretsiz FPS oyunu VALORANT sizin için biçilmiş kaftan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
16
11
9
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın