Görüş Bildir
Haberler
BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü’ndeki Olanaklar

BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü’ndeki Olanaklar

İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu bünyesindeki Spor Yöneticiliği Bölümü, spor sektörünün yönetim kademesinde yer alacak aktif, girişken, özgüveni ve problem çözme kabiliyeti yüksek, modern sporun ihtiyaçları ile başa çıkabilecek yeteneklerle donatılmış bireyler yetiştiriyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geleceğin Yöneticileri BİLGİSpor’da Yetişiyor

Geleceğin Yöneticileri BİLGİSpor’da Yetişiyor

BİLGİSpor’da pazarlamadan organizasyona, spor hukukundan medyaya, bireysel ve takım sporlarına kadar çok çeşitli alanlarda derslerle geleceğin yöneticileri yetişiyor!

Akademisyen Kadrosu

Sektörün Ünlü İsimleri BİLGİSpor’da

Sektörün Ünlü İsimleri BİLGİSpor’da

BİLGİSpor’da Zico, Çağla Büyükakçay, Sinan Güler, Bilgin Gökberk, Alper Yılmaz gibi spor sektörünün ulusal ve uluslararası alanda önemli isimleriyle karşılaşabilirsiniz.

Spor Etkinlikleri

Spor Etkinlikleri

BİLGİSpor öğrencileri yıl içerisinde birçok etkinliği yerinde izliyor, elit organizasyonlara ev sahipliği yapan devasa spor merkezlerini gezerek gelecekte çalışacağı yerleri şimdiden deneyimliyor.

EURO2016’da Staj

EURO2016’da Staj

BİLGİSpor’daki uluslararası olanakları merak ediyorsanız, BİLGİSpor öğrencileri Fransa’daki EURO2016’da staj yaptı!

Bölümden öğrenciler Sportsnet Group’la iş birliği kapsamında Fransa’ya giderek turnuvanın yapıldığı bölgelerde organizasyonun farklı birimlerinde çalıştı ve derslerde öğrendiklerini uluslararası bir turnuvada tecrübe etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Staj ve İş Olanakları

Staj ve İş Olanakları

Dünyadaki gelişmelere paralel olarak, Türkiye’de de hızla büyüyen, spor iletişimi ve mülkiyet yönetimi alanları başta olmak üzere tüm spor endüstrisinde, donanımlı insan gücü ihtiyacı her geçen gün artıyor

BİLGİSpor öğrencileri, Türkiye’nin ilk ve tek spor odaklı reklam ajansı Sportsnet Group iş birliği sayesinde sporun farklı mecralarında görev alıp geleceğe dair planlamalarını daha doğru şekilde yapabiliyor.

BİLGİ Spor Bölümü Özel Yetenek Sınavı

BİLGİ Spor Bölümü Özel Yetenek Sınavı

BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü, spora yön vermek isteyen geleceğin yöneticilerini bekliyor!

Siz de spor sektöründe bir gelecek hayal ediyorsanız BİLGİSpor Özel Yetenek Sınavı’na başvurup bölümün olanaklarından yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için: http://bit.ly/2bJLtDL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın