Görüş Bildir
Haberler
Beyaz mı Siyah mı Yoksa Kırmızı mı Daha Kışkırtıcı? 8 Maddede Renklerin Cinsel Hayattaki Etkileri

etiket Beyaz mı Siyah mı Yoksa Kırmızı mı Daha Kışkırtıcı? 8 Maddede Renklerin Cinsel Hayattaki Etkileri

Mia Zona
03.09.2021 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Renklerin psikolojiye olan etkisini bilmeyen yoktur. Etkisi olduğunu biliyoruz ancak ne etkisi olduğu konusunda çok fazla bilgimiz yok. Özellikle de cinsel hayat üzerindeki etkileri hakkında. Gelin etkilerini öğrenelim! 🔥

1. Seksi ve güçlü bir renk... Siyah!

Zarafetin rengi olan siyah, cinsellik söz konusu olduğunda gizemi ve talepkarlığı anlatıyor. Eğer siyah rengi sizi kendine çekiyorsa, BDSM tarzı fantezilerden de hoşlanıyor olma ihtimaliniz yüksek. Cinsel ilişkilerde kontrolün sizde olmasını seviyorsunuz. Ayrıca derinlikli bir karaktere sahip olduğunuz da ortada. Ama bu karakteri herkese göstermiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin sizi keşfetmek için çabalaması gerekiyor.

2. Romantik ve tutkulu bir renk... Kırmızı!

Kırmızı renginin kalp atışını hızlandırmak gibi bir özelliği var. Bu nedenle de cinsellik için uyarıcı olabilecek bir renk. Kırmızı renk sizi çekiyorsa, cinsel açıdan uyarılması ve tatmin edilmesi daha kolay biri olduğunuz söylenebilir. Bu rengi yalnızca cinsellik ile anmak olmaz. Kırmızı için söyleyebileceğimiz bir diğer özellik, içinde bol bol romantiklik ve duygusallığı barındırıyor olması.

3. Sakin ve huzurlu bir renk... Mavi!

Yatak odasında yeniliklere fazla açık olmayan insanların tercihi olan mavi, aynı zamanda dürüstlüğü ve güvenilirliği de anlatır. Mavi sizi çekiyorsa, duygusal ilişkilerde düzensizlikten hoşlanmadığınız söylenebilir. Yatak odasında bu rengin kullanılması rahatlamanızı, sakinleşmenizi sağlar.

4. Duygusallığın yoğun olduğu bir renk... Pembe!

Kırmızıyla hemen hemen aynı özelliklere sahip olan pembe, kırmızının yansıttığı tutkudan daha çok romantizme odaklanır. Pembe renk, cinsel hayatta olduğu gibi duygusal hayatta da birbirine karşı aşk dolu bir partnerliği yansıtır. Ancak cinsel hayat konusunda henüz olgunlaşılmamıştır. Bu renge kendinizi yakın hissediyorsanız, partneriniz için fedakarlıklar yapmaya da hazırsınız demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mutlu ve romantik bir ilişkinin rengi... Sarı!

Sarı demek mutluluk demektir! Özellikle de duygusal ilişkilerde sarının yoğun olduğu hissediliyorsa o ilişkiden umutlusunuz diyebiliriz. Bu mutlu ilişkinin cinsel hayatında ise partnerlerin birbirini iyi anlaması ve empati yapabilmesi temeldedir. Ancak sıkıcı oldukları kesinlikle söylenemez! Sarı rengi sevenlerin isteklerini tahmin etmek zordur.

6. Lüksü yansıtan bir renk... Mor!

Asalet ve servet anlamlarına gelen bir renk olan mor, cinsel hayatta da o bolluğu yansıtıyor. Açık mor, romantizmi anlatırken, koyu mor ise zaman zaman cinsel sorunları yansıtabiliyor. Ayrıca bu rengi sevenlerin genellikle gerçeklikten uzaklaşarak hayal dünyalarında yaşadıkları da söylenebilir.

7. Masumiyetin rengi... Beyaz!

Beyaz renk, herkesin bildiği gibi masumiyet ve saflığı yansıtır. Beyaz ve siyahın uyumu özellikle de cinsellikte karşımıza çıkar. Siyah ne kadar kontrol etmeyi seviyorsa, beyaz da o kadar itaatkardır. Ancak tüm bu seksi yan, yalnızca baş başa kalındığında ortaya çıkar. Beyaz sizi çekiyorsa, toplum içinde partnerinizle yakınlaşmayı sevmediğiniz söylenebilir.

8. Derin ve sıcak bir renk... Kahverengi!

Kahverenginin beraberinde duyarlılığı ve partnerlerin birbirine karşı derin duygular beslemesini beraberinde getirdiği söylenebilir. Ancak bu partnerler konu yatak odasına geldiğinde bir anda kontrollerini kaybedebilirler. Kahverengi rengi sizi çekiyorsa, ön sevişme ve partnere karşı güvenin sizin için önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
12
11
8
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

En sevdiğim renk Siyah.

nilflora

'Ok' menşeini bilmiyorum ama abaza gibisin. Yolun yol değil 😏