Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Yeni Sezonu Açtı

Beşiktaş Yeni Sezonu Açtı

Fatih
01.07.2015 - 20:48

Beşiktaş, 2015-2016 sezonunu açtı ve ilk idmanını gerçekleştirdi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idman, yeni teknik heyet tarafından yönetildi. Futbol şubesi eski sorumlusu ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile asbaşkan Deniz Atalay ilk idmanı saha dışından seyretti. Teknik direktör Şenol Güneş'in ısınma koşusunda takıma eşlik etmesi dikkat çekti.

Sezonun ilk idmanı, üst sahanın yenilenme aşamasında olmasından dolayı ikinci sahada yapıldı ve yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma koşuları ve hareketleri ile başlayan idmanda orta sahada çabukluğa dayalı pas ve top kapma çalışmaları yapıldı.

Yeni transfer Tosiç, kiralıktan dönen Ömer Şişmanoğlu ve Çin'e transferi son anda suya düşen Ersan Gülüm'ün de yer aldığı idmana henüz izinleri bitmeyen Pedro Franco, Gökhan Töre, Milosevic, Olcay, Sosa ve Tolgay katılmadı. Atiba,V eli ve Cenk Gönen ise bireysel çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk takım arıyor

Kiralık durumları biten diğer oyuncular İbrahim Toraman, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk A takım idmanında yer almadı. Bu futbolculardan İbrahim Toraman daha önce yaptığı açıklama ile futbolu bıraktığını söylemişti. Sezer ve Gökhan Süzen'in kendine takım bulma çalışmaları ise devam ediyor.

Sağlık ekibi de değişti

Siyah beyazlılarda yeni sezonla değişen teknik ekibin yanı sıra sağlık ekibinde de değişikliğe gidildi. 2 yıldır bu görevi yürüten Ertuğrul Karanlık ile yollar ayrıldı ve yerine Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya getirildi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı çift idman ile devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0