Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Sezer ve Gökhan'a da Kapılar Kapandı

Beşiktaş'ta Sezer ve Gökhan'a da Kapılar Kapandı

Batuhan
22.06.2015 - 15:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk olarak İbrahim Toraman'a kamp kadrosunda olmayacağı ve kendine kulüp bulabileceği tebliğ edilmişti. Teknik direktör Şenol Güneş, geçen sezonu kiralık olarak Başakşehir ve Eskişehirspor'da geçiren Sezer Öztürk ile Gaziantepspor'da geçiren Gökhan Süzen'i kamp kadrosuna dahil etmedi.

Yeni sezon kamp çalışmalarının ilk etabını Almanya’nın Bielefeld şehrinde yapacak olan Beşiktaş’ta kamp kadrosunda olmayacak isimler de belirlendi.

Slaven Biliç tarafından 2 sezon önce kadro dışı bırakıldıktan sonra hiç affedilmeyen Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen’e Şenol Güneş tarafından da Beşiktaş’ın kapıları tamamen kapatıldı.

Her iki futbolcunun da Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sezer ve Gökhan Süzen’den kendilerine kulüp bulmaları ve gereken kolaylığın sağlanacağı tebliğ edilirken takımda kalmak istemeleri durumunda çalışmalarını yalnız olarak sürdürecek.

Geçen sezonu Eskişehirspor’da kiralık olarak geçiren bir diğer futbolcu Ömer Şişmanoğlu ise kamp kadrosuna dahil edildi. Şenol Güneş ve teknik ekip sağlık kontrolünden geçti. Bu arada teknik direktör Şenol Güneş ve ekibi sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti. Şenol Güneş ve teknik heyetin detaylı kan tetkikleri yapıldıktan sonra, ortopedi, iç hastalıkları, göz kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri gerçekleşti. Sağlık kontrolleri; akciğer ve kardiyak testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0