Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Sakatlık Sezonu Açıldı! Siyah Beyazlılarda Son Yıllarda Talihsiz Sakatlıklar Yaşayan 14 Futbolcu

Beşiktaş'ta Sakatlık Sezonu Açıldı! Siyah Beyazlılarda Son Yıllarda Talihsiz Sakatlıklar Yaşayan 14 Futbolcu

Enver K.
30.10.2016 - 14:01

Geçmiş dönemlerde sakatlıklardan çok çeken Beşiktaş'ın üzerinden sakatlık kabusu kalkmıyor. Bu sezon Caner Erkin'den sonra Talisca ve Aras Özbiliz de sakatlandı. Siyah beyazlılarda bu sakatlıkların ardından geçmiş dönemlerde yaşananlar akıllara geldi.

İşte son yıllarda talihsiz sakatlıklar geçiren Beşiktaş'lı futbolcular;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ersan Gülüm

1. Ersan Gülüm

2010-2011 senesinde Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Ersan, performansı ile göz doldursa da sakatlık nedeniyle 16 kez kadroda yer alamadı. Beşiktaş'a transfer olduktan sonra hazırlık kampında ön çapraz bağları koptu ve 6 ay futboldan uzak kaldı.

2. İsmail Köybaşı

2. İsmail Köybaşı

2012 Mayıs ayında sakatlık yaşayan İsmail, yapılan kontrollerde çapraz bağlarının koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalmıştı. Uzun bir süre sonra sahalara dönen İsmail yine aynı yerden sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

3. Mustafa Pektemek

3. Mustafa Pektemek

2011 yılında Gençlerbirliği'nden Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen Mustafa Pektemek, 26 Ağustos 2012 yılında Galatasaray ile oynanan sezonun 2 haftası derbi maçında çapraz bağları koptuğu için sakatlandı ve sahalardan 6 ay boyunca uzak kaldı.

4. Sivok

4. Sivok

2008 yılında Udinese'den Beşiktaş'a transfer olan çek savunmacı, 2010 yılında sol ön çapraz bağlarının kopması sebebiyle sakatlanmış 6 ay yeşil sahalardan uzak kaldı. Beşiktaş, bu sakatlığın ardından yabancı kontenjanı sebebiyle Sivok'un sözleşmesini dondurmak zorunda kalmıştı.

5. Bebe

5. Bebe

Beşiktaş'ın 2011 yılında Manchester United'dan kiraladığı Bebe, 9 Ağustos 2011'de henüz lig başlamadan sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Yıldız oyuncu tam 45 maçı kaçırmak zorunda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eslem Öztürk

6. Eslem Öztürk

Beşiktaş'ın gelecek vaat eden genç futbolcusu Eslem Öztürk'ün ön çapraz bağları koptu ve sahalardan 6 ay uzak kaldı.

7. Uğur Boral

7. Uğur Boral

2012 yılında Beşiktaş'a katılan Uğur Boral, 23 Ocak 2013 yılında çapraz bağlarının kopması sebebiyle 32 maç kaçırdı.

8. Milosevic

8. Milosevic

2015 yılında transfer edilen Milosevic, Beşiktaş formasıyla çıktığı 2 maçında sağ ayak 5. tarak kemiği kırıldı ve sezonu kapattı

9. Tolgay Arslan

9. Tolgay Arslan

Beşiktaş'ın Hamburg'tan kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, çok iyi bir yıl geçirmiş ve Liverpool karşısında sonradan oyuna girip attığı golle takımının üst tura çıkmasında önemli rol oynayarak kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Sezonun ardından 2015/2016 sezonu için Almanya'da kampa giren Siyah-Beyazlılar'da Tolgay, talihsiz bir şekilde sakatlanarak sol diz çapraz bağında kopma meydana geldiği tespit edildi ve 6 ay sahalardan uzak kaldı

10. Veli Kavlak

10. Veli Kavlak

Beşiktaş'ta iyi bir sezon geçiren Veli, 2014-2015 sezonunda omzundan sakatlanarak 9 ay sahalardan uzak kalmıştı. Sağ omzundaki sakatlıkla yaklaşık 1.5 yıldır mücadele eden siyah beyazlı futbolcu son olarak boyun fıtığı ameliyatı edildi. Beşiktaş, Veli Kavlak'ın sözleşmesini devre arasına kadar dondurma kararı aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Luiz Rhodolfo

11. Luiz Rhodolfo

Stoper sorununu çözmeye çalışan Beşiktaş, Rhodolfo'yu transfer etmiş performansı ve istikrarı ile göz doldurmuştu. 2015-2016 sezonunda Gaziantepspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Rhodolfo'nun sağ dizinde ön çapraz bağının kopmuş olduğu tespit edilmişti ve sezonu kapatmıştı.

12. Caner Erkin

12. Caner Erkin

Beşiktaş'ın bu sezon Inter'den kiraladığı yıldız futbolcu, sezona çok iyi bir giriş yapmış ve taraftarlarını mutlu etmişti. Ancak kazanılan Antalyaspor maçının ikinci yarısında sol aşil tendonu kopması nedeniyle sakatlandı. Ameliyat edilen Caner'in  5-6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek.

13. Talisca

13. Talisca

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı ve sezona harika bir başlangıç yapan Brezilyalı futbolcusu TaliscaGençlerbirliği maçında sakatlandı ve ayak tarak kemiğindeki sakatlık nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalacak.

14. Aras Özbiliz

14. Aras Özbiliz

Beşiktaş'ta, antrenmanda omzu çıkan Aras Özbiliz, sahalardan 2 ay uzak kalacak.

BONUS - Bu sezon hafif sakatlıkları bulunan futbolcular

BONUS - Bu sezon hafif sakatlıkları bulunan futbolcular

Oğuzhan Özyakup da sakatlığı nedeniyle bir aydır forma giyemiyor.

Gökhan İnler, Necip Uysal, Ömer Şişmanoğlu ve Tolga Zengin'in hafif sakatlıkları bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
60
7
7
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berk

Abi Beşiktaşlı olmak kanser olmak gibi ya. Valla böyle bi takım yoh :D Başladı yine sakatlık sezonu. Ooof of :'(

Pasif Kullanıcı

ulan tam her şey iyi gidiyo diyoruz gene bi bok çıkıyo arkadaş

Artyom

Büyü var büyü.