Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Son Dakikalarda Yıkıldı

Beşiktaş Son Dakikalarda Yıkıldı

Fatih UZUN
27.10.2014 - 21:56

Lider Beşiktaş deplasmanda, Kayseri Erciyesspor'a son dakikalarda yediği gollerle 3-2 mağlup oldu. Erciyesspor ligdeki ilk galibiyetini aldı. Kırmızı kart gören Gökhan Töre, Fenerbahçe derbisinde yok.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Erciyes, 54'te John Boye'un golüyle öne geçti.

Siyah Beyazlılar 67'de Gökhan Töre'nin atılmasıyla 10 kişi kaldı. Beşiktaş, 70'te Kerim Frei'ın attığı golle deplasmanda beraberliği yakaladı. Kerim, kariyerindeki ilk lig golünü attı. Genç oyuncu, 86'da bir gol daha attı ve takımını öne geçirdi. Kayseri Erciyesspor 89'da Edinho ve 90+1'de Cenk Ahmet'in golleriyle zorlu mücadeleyi 3-2 kazandı.

Kırmızı kart gören Gökhan Töre, Beşiktaş'ın gelecek hafta oynayacağı Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

İlk yarıda gelişen Erciyesspor atağında, Ramon Motta'ya çarpan top direkten geri döndü. Yüzüne gelen sert top sonrası kendini kötü hisseden Olcay Şahan, maça devam edemedi. 37'de yerini Kerim Frei'a bıraktı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 14 puanda kaldı. Zirvedeki yerini kordu. Ligdeki ilk galibiyetini alan Erciyesspor ise puanını yediye yükseltti.

Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş, Süper Lig'de yedinci kez karşı karşıya geldi. İki ekip arasındaki mücadelelerde Beşiktaş dört kez kazandı, üç karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz tarafından ligin ilk altı maçında ilk 11'de sahaya çıkan golcü oyuncu Necati Ateş, Beşiktaş karşısında yedek kulübesinde oturdu. Sakatlığı süren Cem Can ise maç kadrosunda yer almadı.

Beşiktaş'ta ise Mustafa Pektemek ve Sosa da sakatlıkları dolayısıyla Kayseri'ye getirilmedi. Sakatlığı geçen Gökhan Töre ise il 11'de maça başladı.

Kayseri'deki mücadelede tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı. Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan tribünü büyük oranda doldururken, ev sahibi ekibin tribünlerinde boşluklar görüldü.

Kaynak: Al Jazeera ve AA

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0