Görüş Bildir
Haberler
'Mario Gomez Transferinde Mutlu Son'

'Mario Gomez Transferinde Mutlu Son'

Deniz Gök
27.07.2015 - 18:04 Son Güncelleme: 27.07.2015 - 23:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın transferi için uzun zamandır uğraştığı Alman yıldız Mario Gomez'de mutlu sona ulaştığı ve golcü oyuncuyu renklerine bağladığı iddia edildi.

NTV Spor'un geçtiği haberde siyah beyazlı takımın Fiorentina'nın Alman golcüsü Mario Gomez'in transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Gomez için resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağı bildirildi.

Haberde transferin önündeki tek engel olan Mario Gomez ile Fiorentina arasındaki alacak sorunu çözüldüğü belirtilirken İtalyan kulübün, 2.5 milyon euro'luk alacağına karşılık Alman golcünün bonservisini Beşiktaş'a verdiği bildirildi.

Mario Gomez'in en geç perşembe günü İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmesi, ardından siyah-beyazlıların Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Fiorentina 'Henüz bitmedi' dedi...

Sporx'in haberine göre Fiorentina Sportif Direktörü Daniele Prade, Gomez için henüz anlaşmanın tamamlanmadığını belirtirken, 'Hoca ile yerine yeni bir isim arıyoruz, evet; ancak Gomez'in Beşiktaş'a transferi henüz resmileşmedi. Bu akşam ve yarın sabah Beşiktaş yetkilileri ile Floransa'da bir görüşme daha yapacağız' ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Fiorentina formasıyla 32 maçta 10 gol kaydeden Mario Gomez, daha önce Bayern München ve Stuttgart formaları da giymiş ve Bundesliga'da 138 gol kaydetme başarısı göstermişti.

NTV Spor ve EuroSport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0