Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş İlklerin Şampiyonluğuna Çok Yakın

Beşiktaş İlklerin Şampiyonluğuna Çok Yakın

Spor Toto Süper Lig'de 32. haftayı en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde tamamlayan lider Beşiktaş, 14. şampiyonluğuna çok yakın. Bu şampiyonluk Beşiktaş için birçok şeyin ilki olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde başladığı sezonun büyük bölümünde zirvede olan siyah-beyazlı takım, kalan iki haftada en az bir puan kazanması ya da sarı-lacivertli ekibin puan kaybetmesi halinde 6 sezon aradan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

Siyah-beyazlı takımın kazanacağı şampiyonluk bir çok ilki de barındıracak.

Fikret Orman'ın ilk şampiyonluk sevinci

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın mutlu sona ulaşması durumunda, başkan olarak ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayacak.

Şenol Güneş'in ilk şampiyonluğu

Türk futbolunun en tecrübeli teknik direktörlerinden Şenol Güneş, Süper Lig kariyerindeki ilk şampiyonluğu Beşiktaş ile yaşayacak.

Beşiktaş'ta futbolcuların neredeyse tamamı ligi zirvede tamamlamaları halinde Süper Lig'de ilk kez şampiyonluk kupasını kaldıracak.

Ayrıca Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşması durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. kez gruplarda mücadele etmeye hak kazanacak.

Beşiktaş, stadı olmadan ve iç saha maçlarının çoğunu farklı sahalarda oynayan ilk şampiyon olacak.

Siyah-beyazlı takım, 2012-2013 sezonun tamamlanmasından sonra BJK İnönü Stadı'nın yerine Vodafone Arena inşa edildiği için yaklaşık 3 yıl iç saha maçlarını farklı statlarda oynadı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
9
4
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın