Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Derbisi İçin Nevruz Endişesi

Beşiktaş Derbisi İçin Nevruz Endişesi

Batuhan
06.03.2015 - 10:41

22 Mart Pazar günü Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi İstanbul Emniyeti, Nevruz endişesini dile getirdi.

Fanatik Gazetesi’nden Orhan Yıldırım’ın haberine göre; UEFA Avrupa Ligi’nde 19 Mart’ta Club Brugge’le rövanşta kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş, 3 gün sonra ise Süper Lig’de derbide Fenerbahçe’nin karşısına çıkacak. Ancak İstanbul Emniyet Müdürlüğü, aynı tarihte kentte yapılacak olan Nevruz kutlamaları sebebiyle maçın ertelenmesini istedi.

Beşiktaş Kulübü’nün bu öneriye olumlu baktığı öğrenilirken, Fenerbahçe cephesinden ise tam tersi bir tepki geldiği bildirildi. Sarı-lacivertliler’in, bu duruma şiddetli karşı çıktığı ve maçın, söz konusu tarihte oynanmasını talep ettiği öğrenildi.

İstanbul Valilliği de devreye girip, normalde saat 19:00’da başlaması gereken karşılaşmanın daha geç saate alınması gerektiğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu ise, kulüpleri ortak bir noktada uzlaştırmak adına maçın Pazar değil, Pazartesi oynanması önerisini getirdi. Taraflar arasındaki ilk toplantıdan bu sorunla ilgili bir sonuç çıkmazken, konunun ikinci toplantıda netleşmesi bekleniyor.

ZETE

Kaynak: http://zete.com/fenerbahce-besiktas-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0