Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş - Asteras Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Köşe Yazısı

Beşiktaş - Asteras Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Köşe Yazısı

Fatih
19.09.2014 - 05:19

Asterix! - Feyyaz Uçar

Olimpiyat Stadı'nda teknik taktiği meteoroloji belirler. Rüzgârlı havalarda 45 dakika rakip sahadasın. Yani Demba Ba, santradan gol atabilir. 45 dakikada kendi sahana mahkûmsun. Aut atışını en uzağa vuran yapar. Yağmurda top kaymasın, radara yakalanabilir. Hem yağmurlu, hem rüzgârlı havalarda futbol değil yalnızları oynarsın. Bu hava muhalefeti hükûmet devirir.

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu bir klasik oldu - Okay Karacan

Son dakikada maçı, puanı vermek bir Beşiktaş klasiği mi? Kesinlikle değil, bu bir kötü kader ve kaderi yazan oyunun ruhuna ters düşen saha ve stadyum.

Devamı...

Beyler rugby mi oynuyorsunuz? - Ali Ece

Beşiktaş taraftarının maçı, santradan 2 saat önce çoktan başlamıştı. Olimpiyat Stadı’na geliş; daha doğrusu gelemeyiş trafiği, aşağı tükürsen 2004 model Yunanistan savunması, yukarı tükürsen 1982 İtalyan catenacciosu…Hadi trafikte bir Sergenlik, bir Şifo Mehmetlik yaptın, keşmekeşten sıyrıldın, diyelim… Bu sefer de sürekli inşaattan kendini Manchester zannetmeye başlayan İstanbul’da aylardır beklenip en zamansız anda başlayan sağanak yağmur… Uzun lafın kısası bu şartlarda maça gelen herkes, semtteki yeni stat inşaatında bedavaya çalışmaya bile razı!

Devamı...

Hak ettiler - Turgay Demir

Sen yakaladığın pozisyonları mirasyedi gibi harcarsan Asteras Asterix olur, puanı kapar gider, arkasından bakakalırsın. Yunanistan temsilcisi asla Beşiktaş ayarında bir takım değil, buna karşılık son derece uyumlu bir ekip... Golü yediler, üst üste pozisyonlar verdiler fakat bir an bile maçtan kopmadılar.

Devamı...

Beşiktaş, artık maçı bitirmeyi öğrenmeli - Metin Tekin

Beşiktaş için eksik olan şey iki sezondur vurguladığım, 'Maç bitmeden oyunu bitirememesi...' Maç 1-0'ken süre içerisinde Beşiktaş rakibini sürekli oyunda tuttu. İki sezondur yaşadığı sıkıntıyı yine yaşadı.

Devamı...

Oyun farklı ama - Mehmet Demirkol

Arsenal maçının bittiği anda Beşiktaş'ın potansiyelinin bu kupada sonuna kadar gitmeye yeteceğini söylemiştim. Fikrim dünkü beraberliğe rağmen değişmedi.

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olmaz böyle şey! - Zeki Çol

Oyunun sonlarına gelmişsin. Öndesin. Bir dolu pozisyonu kaçırmışsın. Artık macera arayacak durumda değilsin.

Devamı...

Asteras ders verdi - Fatih Doğan

Geçtiğimiz hafta Kulüpler Birliği ve Başakşehirspor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'la uzun bir röportaj yaptık. Arada kaynayan bir konu vardı. Beşiktaş'ın çilesi haline gelen Olimpiyat Stadı'nı ve zeminini görünce aklıma geldi. 'Beşiktaş Süper Lig'deki iç saha maçlarını Fatih Terim'in adı verilen bu güzelim butik statta oynamak için bir başvuruda bulundu mu?' diye sormuştum. 

Devamı...

Bu sonuç gerçek olamaz - Rıdvan Dilmen

Beşiktaşlılar hiç üzülmesin, bu Beşiktaş böylesine puanlar kaybedebilir ama bu gruptan çıkma ihtimali yüksek.

Hakikaten futbol oyunu adamı delirtir...

Dün muhteşem başlayan bir maç izledik. Öyle ki Beşiktaş karşısında Asteras takımının puan alma şansı hiç yoktu. Beşiktaş kapanan bir takıma karşı ne yapması gerekiyorsa yaptı.

Devamı...

Gökhan kafasını kaldırsa! - Asena Özkan

Tartışmasız Beşiktaş’ın ‘dinamosu’ Gökhan Töre… Enerjisi tükenmiyor, mücadeleden yılmıyor, sahada kaldığı süre içinde  koşturuyor  ve önemlisi ‘takım oyunu’ oynuyor. Ancak; ‘kafasını yerden kaldırdığında’ yararlı oluyor!

Devamı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0