Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 1-0 Antalyaspor

Beşiktaş 1-0 Antalyaspor

Mustafa Boztepe
19.03.2016 - 17:43 Son Güncelleme: 19.03.2016 - 21:08

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında lider Beşiktaş, Antalyaspor'u ağırladı. Siyah-beyazlı takım 27. dkaikada Oğuzhan Özyakup'un attığı golle maçı 1-0 kazanarak puanını 63'e çıkardı ve maç fazlasıyla takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önüne geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: İki tane penaltı pozisyonu olduğunu düşünüyorum

Şenol Güneş: İki tane penaltı pozisyonu olduğunu düşünüyorum

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor’u 1-0’la geçerek derbi haftasında kayıp yaşamayan Beşiktaş’ta Şenol Güneş maçı değerlendirdi. Birçok futbolcunun sakat sakat oynadığını belirten Güneş, maç içerisinde verilmeyen iki penaltılarının olduğunu söyledi.

Rakibin sahayı genişleterek oynadığını söyleyen Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, bu durumunda takımı yorduğunu belirterek, “Öncelikle kazanmak önemliydi. 3 maç arka arkaya oynadık. Yoğun tempodan geçiyoruz. Buna rağmen maçlarda fizik olarak kötü değildik. İlk yarıda çok yavaş başladık. Antalyaspor’un kadrosu da çok iyi. Orta sahası ve hücumu çok hızlı. Onları da kontrol etmek gerekiyordu. Sahayı geniş olarak kullandılar. Bunu kontrol etmek de takımı yordu. Oğuzhan bütün özverisiyle golü buldu. Kenarlardan daha çok orta yapabilirdik ama bunu kullanamadık. İkinci golü bulabilirdik ve maç orada kopabilirdi. Bütün oyuncular iyi niyetli oynadı. İki tane penaltı pozisyonu olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Birçok futbolcusunun sakat sakat mücadele ettiğini söyleyen Güneş, Quaresma’nın sarı kart pozisyonunu değerlendirerek, “Quaresma’nın hareketi yanlış tabi. Hafta içinde diş ağrıları nedeniyle antrenmana çıkmadı. Marcelo 3-4 kilo verdi, mide rahatsızlığı vardı. Bu dönemde birçok futbolcu yüzde yüzüyle oynayamıyor. Bu da futbolcuları sinirli hale getirebiliyor. Sinirlenmeye sebebiyet verecek ortamı hakemler yaratmamalı. Oyuncular da kendilerini geliştirmeli” dedi.

Morais: Her şey bir yana futbol bugün yine geri planda kaldı

Morais: Her şey bir yana futbol bugün yine geri planda kaldı

Antalyaspor'da Teknik Direktör Jose Morais, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki karşılaşmanın ardından Lig TV'ye konuşan Morais, Siyah-Beyazlılar karşısında gol pozisyonlarına girmelerine karşın önceki maçlara oranla net fırastlar bulamadıklarını söyleyerek 'Kaliteli bir takıma karşı oynadık. Beşiktaş topa çok iyi sahip olan bir takım. Elimizden geleni yaptığımızı ve savaştığımızı düşünüyorum. Belki puan alamadık ancak iyi mücadele ettik' dedi.

Portekizli teknik adam, bugün Taksim'de yaşanan bombalı saldırıya da değinerek 'Her şey bir yana futbol bugün yine geri planda kaldı. Bugünkü yaşananlar insanı bir kez daha düşündürmeye sevk ediyor' şeklinde konuştu.

Goal

Beşiktaş 1-0 Antalyaspor

Beşiktaş 1-0 Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 1-0 kazanmayı başardı ve derbi haftasında kayıp yaşamadı.

Karadeniz turunda 6 puan alıp, liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Antalyaspor maçına şanssız başladı. Tolga Zengin ısınma sırasında sakatlanarak kadrodan çıkarıldı. Fenerbahçe’nin Galatasaray deplasmanına çıkacağı haftada puan kaybına tahammülü olmayan siyah-beyazlılar 27. dakikada Oğuzhan Özyakup ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Genç yıldız ceza sahasına Sosa’nın ver-kaçıyla girdi ve M’Bolhi’nin solundan plase vuruşla takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor deplasmanında stoper oynayan Necip Uysal bu karşılaşmada tandemi Marcelo ile oluşturdu. Şenol Güneş’ten formayı kapan siyah-beyazlıların kaptanı başarılı performansıyla dikkat çekti.

90 dakika boyunca dikkat çeken ayrıntıysa gol dışında isabetli şutun çekilmemesi! Beşiktaş maçı 4 şut, Antalyaspor da 7 şutla tamamladı.

Bu sonuçla Beşiktaş 63 puana yükselirken, Antalyaspor 31 puanda kaldı. Siyah-beyazlılar gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Akdeniz ekibi de Akhisar Belediyespor’u konuk edecek.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
10
8
6
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın