Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 0-2 Sturm Graz

Beşiktaş 0-2 Sturm Graz

Fatih
22.07.2015 - 21:54

Güneş: "İstediklerimizi yapamadık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş , Sturm Graz'a 2-0 mağlup oldukları hazırlık maçının ardından açıklamalarda buundu.

'Bizim ilk hazırlık maçımız, rakibin son hazırlık maçıydı. Bizim için ölçü olmayacak bir maçtı. Hücumda ve savunmada istediklerimizi yapamadık. Oyuncularımın maç içinde dikkatleri dağınıktı. Herkese şans vermem nedeniyle iyi oynamadık. Eksiklerimizi gördük'

'YORGUNLUĞUN DA ETKİSİ OLABİLİR...'

'Günde iki idman yapıyoruz. Şartlar ne olursa olsun top kayıpları fazla oldu. Yorgunluğun da etkisi olabilir. Bütün bunları aşacak bir oyun yapısı oluşturacağız. Hataları görerek daha iyi olacağız. Olumsuzlukları düzeltmemiz lazım'

QUARESMA VE RHODOLFO TRANSFERLERİ İÇİN...

'Eldeki oyuncuları görüyoruz, oyuncuları görüyoruz. Gelecek olan oyuncuları da göreceğiz. O geldi, bu geldi, kimin geldiğinden çok ne yapacağımıza odaklanacağız. Önce elimizdekileri göreceğiz'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/gunesten-quaresm...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş 0-2 Sturm Graz

Beşiktaş 0-2 Sturm Graz

Beşiktaş, hazırlık maçında Sturm Graz'a 2-0 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıkların kapmasında ilk hazırlık maçına çıkan Beşiktaş, beklenenden uzak kaldı. Siyah beyazlılar, Avusturya ekiplerinden Strum Graz'a 2-0 mağlup oldu.

İlk bölümlerde hücumda organize olmakta zorlanan Kara Kartal, zaman zaman Mustafa Pektemek'le gol şansları yakaladı. 37. dakikada ceza yayından kullanılan serbest vuruşta Anel Hadzic şık golle Strum Graz'ı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıda da organize olmakta zorlanan bir Beşiktaş vardı. Siyah beyazlıların savunma hatalarına kaleci Cenk Gönen'in de hatası eklenince 72. dakikada Danijel Klaric skoru 2-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç da bu skorla sona erdi.

Beşiktaş 2. hazırlık maçında 25 Temmuz'da Fransa Ligue 1 takımlarından Lille ile karşılaşacak, bir gün sonra ise yine Ligue 1 ekiplerinden Nice ile karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılar, dördüncü hazırlık maçında 29 Temmuz'da Slovenya Ligi takımlarından Zavrc, beşinci hazırlık karşılamasında ise 1 Ağustos'ta İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Atalanta ile mücadele edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0