Görüş Bildir
Haberler
Berrak Tüzünataç'a Uyuşturucu Davası!

Berrak Tüzünataç'a Uyuşturucu Davası!

Berrak Tüzünataça Uyuşturucu Davası!

Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan ve Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin gözaltına alındığı operasyonda İtalya’da olduğu için ifadesi alınamayan ve Türkiye’ye döndüğü gün ifadesi alınan Tüzünataç’a uyuşturucu davası açıldı. Ünlü oyuncu, emniyetteki ifadesinde meslektaşı Rıza Kocaoğlu’nun kendisini esrar içmek için telefonla çağırmasını “Öyle bir sebebi olması mümkün değil, çünkü ben uyuşturucu madde kullanmıyorum” diye açıklamıştı.

Evinin yakınlarındaki marketten neden sigara kâğıdı sipariş ettiği sorusunu ise “Sigarayı bırakmak istiyor ancak bırakamıyorum. Tütüne geçmek istiyordum. Tütün sarmak için o kâğıtları istemiştim, uyuşturucu madde ile bir ilgisi yoktur” diye cevaplamıştı.

Tüzünataç, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ancak Tüzünataç’ın saç testi sonucunda uyuşturucu madde kullandığı belirlenmişti.

DOSYASI AYRILDI

TMK 10. Madde ile görevli savcılığın yürüttüğü soruşturma sonucunda sadece kullanıcı olduğu gerekçesiyle Tüzünataç’ın dosyası ayrılarak İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gönderildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede; Adli Tıp Kurumu Kimya İhtisas Şubesi’nin 20 Aralık 2013 tarihli raporuna göre Tüzünataç’ın saç numunesinde uyuşturucu maddelerden “kokain, benzoilekgonin, uyarıcı ve metoklopramid” bulundu.

GazeteA24

Kaynak: http://www.gazetea24.com/haber/berrak...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0