Görüş Bildir
Haberler
Berlin Çıkışlı XJAZZ Festivali İstanbul ve Ankara'da

Berlin Çıkışlı XJAZZ Festivali İstanbul ve Ankara'da

Batuhan
11.03.2016 - 13:05

XJAZZ Festivali, 12-17 Nisan tarihleri arasında Ankara'da ve İstanbul'da gerçekleşiyor! Festival, 2016 yılındaki ilk versiyonunda her iki şehrin en önemli konser mekanlarını yeni ve çağdaş müzikler ile bir araya getiriyor. 

Kabak & Lin Records tarafından, Goethe-Institut İstanbul desteğiyle Istanbul’da, Not Under Command tarafından Goethe-Institut Ankara desteğiyle Ankara’da düzenlenen XJAZZ Festival, Berlin ve Türkiye müzik dünyası arasında düzenli olarak gerçekleşecek olan fikir alışverişlerinin başlangıcını temsil ediyor. Bununla birlikte Türkiye, Berlin'de düzenlenecek XJAZZ Festivali için ortak ülke statüsünde ve bu sebeple Mayıs ayındaki festivalde Türkiye’den 20’nin üzerinde caz sanatçısı sahne alacak.

İstanbul, Ankara ve ilerleyen yıllarda farklı sürpriz illerin kültür takvimine renk katmayı amaçlayan XJAZZ Festivali, aynı zamanda caz türüne olan ilgiyi kesişen müzik türleri aracılığıyla arttırmayı hedefliyor.

XJAZZ Ankara Facebook Etkinlik Sayfası için burayı; XJAZZ Istanbul Facebook Etkinlik Sayfası için de burayı takip edebilirsiniz.

Sanatatak

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın