Görüş Bildir
Haberler
Ben Artık İyi Hissetmek İstiyorum: Sizi Günlük Hayatın Sancılarından Bir Nebze Uzaklaştırabilecek 13 Oyun

Ben Artık İyi Hissetmek İstiyorum: Sizi Günlük Hayatın Sancılarından Bir Nebze Uzaklaştırabilecek 13 Oyun

Belki ait olmadığımız bahçelerde filizlendik belki de beklenmedik dalgalarda battı kayıklarımız. Dövizinden yalnızlığına, ilişkisinden sahte dostluklara kadar bizi yoran yorana...

İşte bu fani dünyada on beş dakikalığına keyiflenmeniz, dert ve sıkıntıları bir nebze unutabilesiniz diye en sevilen yapımları derledik. Listemizdeki bu oyunlar elbette kadim acılara çözüm olmayacaktır. Fakat sizi kısa süreliğine de olsa günlük hayatın sancılarından uzaklaştırabileceklerini düşünüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. ABZU

1. ABZU

Su altında büyüleyici bir yolculuğa çıktığınız ABZU sayesinde dertler kıyıda kalacak, zihin ise deniz altında keyifli bir seyahatte olacak.

2. FAR: Lone Sails

2. FAR: Lone Sails

FAR: Lone Sails oyuncuları terk edilmiş yalnız bir diyarda doğal badirelere karşı uzun bir yolculuğa çağırıyor. İnanılmaz etkileyici olan oyunda aracınızın stabil bir şekilde çalıştığından emin olmalı ve yolcuğun sonuna varmalısınız.

3. Hokko Life

3. Hokko Life

Nintendo Switch sahiplerinin öve öve bitiremediği Animal Crossing'i oynayamıyor olabilirsiniz. Fakat Hokko Life oyunun PC üzerindeki en başarılı klonlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Hokko kasabasında çiftliğinizi kurun, diğer sakinlerle tanışın ve yarın sabah 7'de kalkmanız gerektiğini bir süre unutun.

4. Ori and the Blind Forest

4. Ori and the Blind Forest

Platform türünün en başarılı örneklerinden biri olan Ori and the Blind Forest ise sizi büyülü bir ormanın derinliklerine davet ediyor. Bu büyülü dünya size günlük hayatın sıkıntılarını unutturacak.

5. Journey

5. Journey

İstisnasız her listemizde eklediğimiz ve vadettiği nefis deneyim sayesinde bir türlü unutamadığımız Journey ise artan döviz kurlarına ve günlük hayatın çeşitli problemlerine yabancı gözüyle bakmanızı sağlayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Life is Strange

6. Life is Strange

Arcadia Bay adındaki mütevazı bir koyda geçen Life is Strange sizi 2010'ların huzurlu dönemlerine götürecek ve liseli bir genç kıza hayat vermenizi sağlayacak. Hem oynanışı hem de anlattığı hikayeyle pek başarılı bir yapım olan Life is Strange, Before the Storm ile sizi günlük hayattan bir süre daha uzaklaştırabilir.

7. Teardown

7. Teardown

'Ben sanatsal oyunlarda rahatlamak ve sakinleşmek istemiyorum. Ben öfkemi atmak ve gördüğüm her şeyi havaya uçurmak istiyorum' diyen sevgili okurlarımız ise Teardown sayesinde bu isteklerine kavuşabilir. Gördüğünüz her yapıyı binbir çeşitli araçla yok edebileceğiniz harcanabilir bir dünya vadediyor.

8. Red Faction: Guerilla

8. Red Faction: Guerilla

Döneminin en başarılı fizik motorlarından birine sahip olan Red Faction: Guerilla ise Mars üzerindeki yerleşkeleri tuzla buz etmenizi istiyor. Bunun için size dev bir çekiç veren oyunun harika bir stres atma simülasyonu olduğunu söyleyebiliriz..

9. Unpacking

9. Unpacking

Listemizdeki en güncel yapımlardan biri olan Unpacking ise taşındıktan sonra eşyalarınızı yeni evinize yerleştirdiğiniz pek keyifli bir oyun olarak öne çıkıyor. Eve yerleştirmeye karar verdiğiniz objeler oyunda farklı sonuçlara yol açabiliyor.

10. Farm Together

10. Farm Together

Basit bir çiftlik oyununun vadedebileceği her şeyi alıp ikiye katlayan Farm Together ise çiftlik kurma oyunlarını sevenler için adeta biçilmiş kaftan. Dilediğiniz her tohumu ekebilir, mevsime göre hasat yaparak çiftliğinizi her geçen gün biraz daha büyütebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hundred Days - Winemaking Simulator

11. Hundred Days - Winemaking Simulator

Bir şarap yapımı simülasyonu olan Hundred Days ise kendi üzüm bağınızı kurmanıza fırsat tanıyor. Günlük hayatın dertlerini özel bir şekilde ezilmiş üzümlerinizi damıtırken unutabilir, kendi şarap markanızı sıfırdan imal edebilirsiniz.

12. Just Cause 3

12. Just Cause 3

Oyun dünyasında stres atma eyleminin yegane karşılığı olan Just Cause serisi ise 3.oyunuyla eğlenceyi zirveye çıkarıyor. Uçağın altına kamyon bağlayabildiğiniz, hareket halindeki jetlerin üzerinde yolculuk edebildiğiniz yapım kesinlikle oynayacağınız en keyifli oyunlardan biri olacak.

Stres, döviz, ilişki, yalnızlık ve maddiyattan gibi hiçbir derdiniz kalmayacak. En azından bir süreliğine tabii...

13. Flower

13. Flower

Annapurna Interactive'in en başarılı oyunlarından biri olan Flower ise oyuncuları çiçek yaprakları olmaya davet ediyor. Farklı çiçeklerin yaprakları olarak başladığınız oyunda giderek büyümek ve doğanın gücünü beşeri dünyaya göstermek kesinlikle unutulmaz ve rahatlatıcı bir deneyim.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın