Görüş Bildir
Haberler
TV
Beğenerek İzlediğimiz Fakat Bu Sezon Sonu Ekranlara Kısa Bir Ara Verecek Dizilerin Sezon Finali Tarihleri

Beğenerek İzlediğimiz Fakat Bu Sezon Sonu Ekranlara Kısa Bir Ara Verecek Dizilerin Sezon Finali Tarihleri

Kanalların sezon sonu telaşı başlamışken birçok dizinin sezon finali tarihi belirlendi. Yerini, yerine gelmeyi bekleyen yaz dizilerine bırakmaya hazırlanan sezonun en beğenilen dizilerinin sezon finali tarihlerini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yargı - Kanal D

Yargı - Kanal D

Bu sezonun en popüler dizisi olan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisi 5 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak olan 34. bölümü ile sezon finali yapacak.

Üç Kız Kardeş - Kanal D

Üç Kız Kardeş - Kanal D

Bu sezonun iddialı işlerinden birisi olan İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melis Berberoğlu ve Berker Güven'in başrollerinde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi 14 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak olan 16. bölümü ile ekranlara ara verecek.

Arka Sokaklar - Kanal D

Arka Sokaklar - Kanal D

15. sezonu ile televizyon dünyasına damgasını vuran Arka Sokaklar 16. sezonu da garantiledi. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar dizisi 10 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak olan 631. bölümü ile sezon finali yapacak.

Camdaki Kız - Kanal D

Camdaki Kız - Kanal D

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Nur Sürer, Devrim Yakut, Hande Ataizi ve Tamer Levent'in başrolleri paylaştığı Camdaki Kız dizisi 9 Haziran 2022'de yayınlanacak 46. bölümü ile ekranlara kısa bir ara verecek.

Baba - Show TV

Baba - Show TV

Uzun süredir yüzü gülmeyen Show TV'ye ilaç gibi gelen Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam gibi başarılı isimlerin yer aldığı Baba dizisi 7 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak 16. bölümü ile sezon arası vereceği belirlense de 2. sezon için kanala gönderdiği senaryonun gidişatına göre yeni sezon hazırlığı başlanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasak Elma - Fox TV

Yasak Elma - Fox TV

6. sezonu için onay alan, Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi, 13 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak 146. bölümü ile sezona veda edecek.

Mahkum - Fox TV

Mahkum - Fox TV

Yine sezona damgasını vuran dizilerden birisi olan Mahkum, ikinci sezon onayı alanlardan. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Mahkum dizisi, 9 Haziran 2022'de yayınlanacak 24. bölümü ile ilk sezonunu noktalayacak.

Şu ana kadar resmi isimler tarafından sezon finali tarihi belirlenen diziler arasından severek izlediğiniz dizileri bizlerle paylaşmayı unutmayın. Yorumlarda buluşalım 👇

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Purple Apple

ay şu yasak elma bitsin artık ya yeter

Berkay Küçük

Asıl arka sokaklara yeter sanki :D

nur

eee yargı tek sezon değil miydi hep öyle dediler