Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Şapkaları Seç, Sana En Çok Yakışacak Saç Rengini Söyleyelim!

etiket Beğendiğin Şapkaları Seç, Sana En Çok Yakışacak Saç Rengini Söyleyelim!

Lousia
07.08.2018 - 19:12

Saçının hangi renk olmasına karar veremedin mi? O zaman bu testi çözmelisin. En çok beğendiğin şapkayı seç, sana en çok yakışacak saç rengini söyleyelim.

Hadi testi çöz ve sonucu öğren. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Sarı!

Sarı!

Seçtiğin şapkalara göre senin saç rengin sarı olmalı! Sarı saç rengi sana çok yakışacak. Herkesin yapmayı düşündüğü renktir sarı saç. Mutlaka hayatının bir döneminde herkes dener. Kimi kendine hiç yakıştıramaz kimi ise gerçekten çok sever. Sen de bize sorarsan bunu denemelisin. Sana yakışacağı zaten garanti. Bir anda bütün havan değişecek ve herkes saçlarını çok beğendiğini söyleyecek. Bize kalırsa bir dene, ne dersin? :)

Siyah!

Siyah!

Seçtiğin şapkalara göre senin saç rengin siyah olmalı! Sana siyah saç rengi gerçekten çok yakışacak. Üstelik seçtiğin şapkalar da tam siyah saç rengine göre. Gözlerin ve tenine en çok gidecek saç rengi kesinlikle siyah. Sen bunu bir düşün. Bize göre en yakın kuaföre gitmemen için hiçbir sebep yok. Üstelik siyah saç rengi asildir ve seni de göz alıcı göstereceği kesin. :)

Kızıl!

Kızıl!

Seçtiğin şapkalara göre senin saç rengin kızıl olmalı! En iddialı saç renklerinden biridir kızıl. Bakımı da oldukça zordur. Herkes bu saç rengini mutlaka denemek ister. Hatta hayattaki önemli değişimlerin saç rengidir kızıl. İnsan kendini çok özgür hisseder bu saç rengiyle. Senin de öyle hissedeceğinden eminiz. Bize sorarsan saçlarını kızıl yaptırmak sana çok iyi gelecek, hayata karşı daha özgüvenli olacaksın belki de. Hadi bir dene. :)

Rengarenk!

Rengarenk!

Seçtiğin şapkalara göre senin saçların renkli olmalı! Sen oldukça renkli bir insansın. Özgür ruhlusun ve için içine sığmıyor. Hayata her zaman farklı bir gözle bakıyorsun. O yüzden sana sıradan bir renk öneremezdik. İster saçlarının uçlarını renklendir, ister tamamını. Ama kesinlikle bir fark yaratmak sana çok iyi gelecek. Bize sorarsan bir dene, ne dersin? :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
278
210
110
58
52
32
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zenna zoo

Sarı imiş. Hiç sanmıyorum editör hanım. Yanıldın onedio.

Siyah! Seçtiğin şapkalara göre senin saç rengin siyah olmalı! Sana siyah saç rengi gerçekten çok yakışacak. Üstelik seçtiğin şapkalar da tam siyah saç rengi... Devamını Gör

nabansen

2.sorudaki bütün şapkalar için böbreğimi kiralarım(satmam)😍