Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Filmlere Göre 2024 Yılının Nasıl Geçeceğini Söylüyoruz!

Beğendiğin Filmlere Göre 2024 Yılının Nasıl Geçeceğini Söylüyoruz!

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler. Sen de 2023 yılında gösterime giren ve en çok beğendiğin filmleri seç, sana 2024 yılının nasıl geçeceğini söyleyelim.

Merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

2024 Senin Yılın Olacak Bebeğim!

Seçtiğin filmlere göre 2024 senin için dolu dolu, gümbür gümbür geliyor desek yeridir. 2023'e girerken hayattan çok şey istemiş, ancak istediğin çoğu şeyi ertelemişsin sanki. Gerek aşk hayatında gerekse kariyerinde karşına bir sürü fırsat çıkmış ancak bunları yapabilmek için doğru zamanın gelmesini beklemişsin. Bu doğru zamanın da önümüzdeki sene olacağına kendini inandırmışsın. Deyim yerindeyse 2023'ü sadece bir bekleme alanı gibi kullanmışsın. Ara sıra hayattan beklediklerimizi düşünüp tartarken çok zaman harcarız. Sonuçta onları yapabilmek için doğru karar ve doğru zaman oldukça önemlidir. Sen de bunun gayet farkında olan bir insan olarak hayatı biraz akışına bırakmışsın. Ama 2024 bomba gibi haberlerle ve olaylarla seni bekliyor. Özellikle aşk hayatına dikkat etmende fayda var. Burada sürpriz üstüne sürpriz yaşayacaksın bizden söylemesi. Ayrıca kariyer alanında da yeni gelişmeler seni bekliyor. Tek yapman gereken 2023'te dinlenerek harcadığın zamanı burada harekete geçmek için kullanman. Zaten enerjin doluysa seni kim elde tutabilir ki!

2024 Her Şeyi Askıya Aldığın Bir Yıl Olacak!

Seçtiğin filmlere göre şu aralar çok hızlı bir hayatının olduğu ortada. Bir dakika bile yerinde durmuyor, giriştiğin her işte en ön adımda yer alıyorsun. Haliyle bu ataklığın ve cesur davranışların seni biraz yormuş sanki. Üstelik çevrendeki insanlar da seni biraz yormuş. Durum böyleyken 2024'ten de beklentin huzur ve mutluluk ekseninde dönüp dolaşıyor. Tabii böyle istemek de senin en doğal hakkın. 2023'te yaşadığın onca olay seni biraz geri çekilmeye, hayatını yeniden planlamaya zorluyor gibi. Sen de önümüzdeki süreçte hayatın bu akışındaki yerini daha iyi belirlemek için kendi içine çekilecek ve kendine daha çok zaman ayıracaksın. Bunu yapmak sana çok iyi gelecek. 2024 her nasıl geçerse geçsin bu hayatta önceliği kendine vermen için sana iyi bir ders olacak. Bu dersi geçmek ya da dersten kalmak senin elinde. Bunu sadece 'artık yerinde durarak' yapabilirsin!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
6
5
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Askıya Aldığın Bir Yıl Olacak!

Teke tek

Yalancının.....

ömer

2024 Senin Yılın Olacak Bebeğim! O zaman dans bebeğim 😎😎