Görüş Bildir
Haberler
Beden Diliniz Sizi Ele Veriyor: Ünlülerin Instagram'da Paylaştıkları Bikinili Pozları Onlar Hakkında Ne Diyor?

Beden Diliniz Sizi Ele Veriyor: Ünlülerin Instagram'da Paylaştıkları Bikinili Pozları Onlar Hakkında Ne Diyor?

esma çetin
21.08.2022 - 10:14

Yaz geldiğine göre Instagram'da bikini pozları görmeye başladık. Peki bu fotoğraflar bize ne gibi mesajlar veriyor? Bir beden dili uzmanı bu fotoğrafların ne anlama geldiklerini anlatıyor. Hadi buyurun 👇

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/fabulous/193...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kim Kardashian pozu 👇

1. Kim Kardashian pozu 👇

Kim Kardashian'ı tanımayan yoktur. Kim, seçtiği kıyafetler ve verdiği pozlarla kum saati şeklindeki vücut hatlarını ortaya çıkarmayı oldukça seviyor. Bu da onun kendisini ve vücudunu ne kadar beğendiğinin bir göstergesi. 

Kardashian ailesinin fotoğraflarına baktığınızda her zaman mükemmel gözüktüklerini fark etmişsinizdir. Bu fotoğrafları çekmek için saatler harcasalar da pozları her zaman 'çabasız' gözüküyor. bu durum da her zaman bu şekilde gözüktükleri şeklinde bir algı yaratıyor. Beden dili uzmanları, bacak açıklığının cinsel güven ve üstünlüğün bir işareti olduğunu söylerler. Anlayacağınız Kim, bu pozuyla hem bu güveni yansıtıyor hem de belinin ne kadar ince olduğunu vurguluyor.

2. Şeyma Subaşı pozu 👇

2. Şeyma Subaşı pozu 👇

Her fotoğrafında enerjisini yansıtan Şeyma, adeta 'Ben bitti demeden bitmez' lafını pozlarıyla yansıtıyor. Şeyma'nın fotoğraflarının hepsi 'positive vibes only' açıklamasıyla geliyor sanki. Şeyma, hayatından keyif alan, mutlu, enerjik ve 'anda kalan' biri gibi bir imaj yaratıyor. Şeyma'nın sosyal medya hesaplarına bakıp 'Bu hayatı seyretmek gelmişiz' diyen sadece biz değiliz değil mi?

3. Emily Ratajkowski pozu 👇

3. Emily Ratajkowski pozu 👇

Bu poz için Emily'nin imza pozu diyebiliriz. Göğüs önde, baş ve kalça geride, bir bacak ise yana atılmış. Beden dili uzmanlarına göre Emily'nin bu imza pozu, onun zeki, seksi ve biraz da tavırlı olduğunu gösteriyor.

4. Duygu Özalan pozu 👇

4. Duygu Özalan pozu 👇

Her yaptığı olay olan isimlerden biri de Duygu Özaslan. Duygu'nun fiziğine ve cool'luğuna diyecek tek lafımız yok. Beden dili uzmanlarına göre 'haberi yokmuş gibi çekilen' bu pozlar, havalı, kendinden emin ve öz güvenli bir profili yansıtıyor. Sizce de Duygu tam öyle değil mi?

5. Myleene Klass pozu 👇

5. Myleene Klass pozu 👇

Beden dili uzmanların söylediklerine göre kadınlar gergin hissettiklerinde kollarını gövdelerine yaklaştırarak kendilerini küçültme eğiliminde olurlar. Myleene'nin pozunda bunun tam tersinin yaşandığını söylemek mümkün.

Uzmanlara göre poz verirken kolları yukarı kaldırmak korkusuz ve yüksek statülü olduğu göstermenin bir yolu. Myleene de iki elini başının üzerine yerleştirerek, hem entelektüel tarafını sergiliyor hem de seksi olduğunu vurguluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şevval Şahin pozu 👇

6. Şevval Şahin pozu 👇

Magazinin gözde isimlerinden Şevval Şahin'e bakalım. Bu pozla Şevval, adeta kameralara meydan okuyor. Korkusuz olduğunu ve herkese karşı dimdik durabileceğini açıkça gösteriyor. Hayatından memnun ve özgüvenli bir profil çizerken kimseyi takmadığını da tavırlarıyla bize yansıtıyor.

7. Nicole Scherzinger pozu 👇

7. Nicole Scherzinger pozu 👇

Kollar neredeyse bir kutlama hareketiyle yukarı doğru açık olan bu poz şu mesajı veriyor: 'Bana bakın, hayatım mükemmel ve tüm dünyanın hayatımı en iyi şekilde yaşadığımı bilmesini istiyorum.'

8. Gülşen pozu 👇

8. Gülşen pozu 👇

Biliyorsunuz ki Gülşen, iddialı sahne kıyafetleriyle herkesin dilindeydi. Doğrudan kameranın içine bakmayı tercih eden Gülşen, adeta herkese meydan okuyor. 'Ben buyum, olduğum halimde çok güzelim ve her zaman kendi bildiğimi yaparım' mesajını bakışlarıyla direkt karşıdaki kişiye veriyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
5
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emrah

hepimiz kolumuzu açtık bekliyoruz diyor bence.