Görüş Bildir
Haberler
Beden Dili 101'e Hoş Geldiniz! Karşı Tarafa "Seni İstiyorum" Mesajı Veren Hareketler

Beden Dili 101'e Hoş Geldiniz! Karşı Tarafa "Seni İstiyorum" Mesajı Veren Hareketler

R.G.
06.01.2021 - 15:41

Karşı tarafa hissettiklerinizi anlatabilmek için her zaman konuşmanız gerekmez. Bazen bir bakış, biz göz süzüş hatta parmaklarınızın hareketi bile yeter! Tabii bu işaretlerin çoğu bilinçsizce, içgüdüsel olarak verilir. İşte 'seni istiyorum' sinyali veren işaretler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadınların parmak tutuşlarına ve hareketlerine dikkat edin!

Bir kadın sizinle konuşurken parmaklarını istemsizce (ki bazen bile isteye yapılır) saçları arasında gezdiriyorsa muhtemelen sizin dikkatinizi çekmeye çalışıyordur. Hatta bunu yaparken de tatlı tatlı gülümsüyorsa hayırlı olsun! Ama tabii kadının sadece kafası kaşınıyor da olabilir... Artık o sizin farkındalığınıza kalmış!

Ah eller! Ne mesajlar veriyor

Çoğu insan utandığında ya da karşıdakinin gözlerine bakamadığı durumlarda ellerine bakar! Çünkü etrafa bakmaktansa yakınlarda ilk bakılacak yer ellerdir. Özellikle kadınlara iltifat ettiğinizde size bakamayıp gözlerini yere ya da ellerine indiriyorsa, hoşuna gitmiş olabilirsiniz.

Sizi öpmek istiyor!

İnsanlar genelde hoşlanmadıkları kişilerin kendilerine yakın durmasından rahatsız olurlar. Ama tam tersi hoşlandıkları ve arzuladıkları kişilerinse yakınında olmak isterler. Karşınızdaki kişi sizinle konuşurken yüzünüze eğiliyorsa hatta bir de boynunu yana yatırıyorlarsa, sizi öpmek istiyor olabilir.

Beden dilinin anahtarını öğrenin, aşkı kaçırmayın!

Erkekler, kiminle konuşuyor olursa olsun omuzlarının size dönük olmasına özen gösterir. Üst bedeninin size dönük olması 'başkasıyla konuşuyor olabilirim ama ilgim sende' demektir!

İçgüdüsel hareketleri öğrenin!

Eğer bir erkek sizinle konuşurken ayak parmakları birbirine dönükse, bu fiziksel reaksiyonlarına pek güvenmediğini gösterir! Hatta sizle konuşurken bacaklarını sürekli sallıyorsa, muhtemelen ereksiyonu saklamaya çalışıyordur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tatlı gülüş pek yaraşır, gözleri ömre bedel!

Sizinle sohbet edip gülerken bunu size doğru eğilerek yapıyorsa, hatta gülmesi bittikten sonra bile size bakmaya devam ediyorsa o sırada muhtemelen sizinle beraber olmanın nasıl muhteşem bir şey olacağını düşünüyordur. E daha ne yapsın yahu! Aşk bağıra bağıra geliyorum diyor!

Çapkın gülümsemelere, kaçamak bakışlara dikkat!

Kadınların gülümsemeleri çok şey anlatır aslında. Tabii şifresini çözebilene! Bazı kadınlar daha cüretkar ve cesurdur, gözlerine baktığınızda bile sizi arzuladığını anlayabilirsiniz! Ama bazılarının dilini anlamak o kadar da kolay olmaz... Eğer onunla ilgili bir şey söylediğinizde gözlerini indirip gülümsüyorsa muhtemelen size gösterdiği ilgiyi anlamamanız için yüzünü gizlemek istemiş olabilir.

Arzulayan insan, dokunmak ister!

Her fırsatta size dokunuyorsa, bu bir bakıma sizi arzuladığını ifade eder. Yani durduk yere 'Ay ilahi Murat!' diye birinin koluna dokunmak istemezsiniz değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
18
12
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın