Görüş Bildir
Haberler
BBC'nin Dünyaca Ünlü Sunucusu Janice Long Vefat Etti! Janice Long Kimdir? Janice Long Kaç Yaşında Vefat Etti?

BBC'nin Dünyaca Ünlü Sunucusu Janice Long Vefat Etti! Janice Long Kimdir? Janice Long Kaç Yaşında Vefat Etti?

GNS
26.12.2021 - 18:48

Britanya Yayın Kuruluşu yani kraliyet himayesinde ve finansal desteğindeki uluslararası bir yayın kuruluşu olan BBC'nin dünyaca ünlü sunucusu Janice Long'un hayatını kaybettiği bildirildi. BBC Radio 1, Top of the Pops, Radio 2 ve 6 Music gibi programlarına sunuculuk yapan spikerin vefat haberi dinleyenlerini son derece üzdü. Açıklama BBC Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Janice Long hakkında detaylar merak edilmeye başlandı. Janice Long kimdir? Janice Long kaç yaşında vefat etti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dünyaca ünlü haber ve yayın kanalı BBC'nin sevilen isimlerinden Janie Long'un vefat ettiği haberi verildi. Açıklamayı BBC Genel Müdürü yaptı. Radio 1, Top of the Pops, Radio 2 ve 6 Music programların efsane ismi olan Janice Long'un ölüm haberi sevenleri hüzne boğdu. İşte detaylar...

BBC Sunucusu Janice Long Vefat Etti

BBC Sunucusu Janice Long Vefat Etti

Janice Long'un menajerinin yaptığı açıklamaya göre ünlü sunucunun kısa süre önce yakalandığı rahatsızlık nedeni ile yaşamını yitirdiğini ifade edildi. BBC'ye yaptığı açıklamada, 'Janice harika, sıcak bir insan ve olağanüstü yayıncılardı' ifadelerini kullandı.

BBC İçin Büyük Bir Kayıp

BBC İçin Büyük Bir Kayıp

BBC Genel Müdürü Tim Davie yaptığı açıklamada 'Janice Long, endüstri genelinde sevilen ve saygı duyulan yıldız bir sunucuydu ve vefatı müzik, yayıncılık ve BBC için büyük bir kayıp.

BBC Radyo Galler'de harika bir gösteri ve sadık takipçiler oluşturmadan önce, 40 yılı aşkın bir süredir Radio 1, Top of the Pops, Radio 2 ve 6 Music'te bir çığır açtı. Hayranları, dinleyicileri ve meslektaşları tarafından özlenecek. Tüm düşüncelerimiz onlarla, Janice'in ailesi ve arkadaşlarıyla.' ifadelerini kullandı.

Janice Long Kimdir?

Janice Long Kimdir?

Janice Berry 5 Nisan 1955 Birleşik Krallık doğumludur. 2017 yılında Paul Berry ile evlenmiş, Fred ve Blue Berry isminde iki çocuğa sahip olmuştur. BBC Radio 1, BBC Radio 2 ve BBC Radio 6 Music dahil olmak üzere birçok istasyonunda görünen, BBC Radio ile yaptığı çalışmalarla tanınan bir İngiliz radyo yayıncısıydı. Ölene kadar haftada dört gece BBC Radio Wales'te ve Cumartesi öğleden sonraları Greatest Hits Radio'da dinlenebildi. 25 Aralık 2021'de 66 yaşında hayata veda etmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın