Görüş Bildir
Haberler
En Çok Tavsiye Edilen En İyi BB Krem Önerileri

etiket En Çok Tavsiye Edilen En İyi BB Krem Önerileri

Kübra B.
05.12.2022 - 16:04

Günlük makyaj rutininizde fondöten kullanımıyla cildi yormak ve gözeneklerin tıkanmasına sebep olmak yerine, BB krem kullanarak cilt tonunu eşitleyebilir ve kusurları kapatabilirsiniz. BB kremlerin en güzel avantajlarından biri cildinizde ağırlık hissi yaratmadan, sivilce izlerini ve cilt tonu eşitsizliklerini gidermesi diyebiliriz. Bir güzel özelliği de tüm bunları sağlarken cildinize bakım yapması.

Peki ''Hangi marka BB krem almalıyım?'' diye soruyorsanız en iyi BB kremlerin bulunduğu içeriğimize göz atabilirsiniz.

Bu içerik 05.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Shiseido BB Krem SPF50

1. Shiseido BB Krem SPF50

Shiseido suya ve tere dayanıklı kompakt BB kremi, sahip olduğu WetForce teknolojisiyle ıslakken bile UVA ve UVB ışınlarından cildi koruyor. Ayrıca Quick Dry teknolojisiyle de teri emerek cildin kusursuz görünümünden ödün vermiyor.

Özellikle yaz aylarında ve spora giderken tercih edebilecek en iyi BB kremler arasında yer alıyor. Tüm cilt tipleri tercih edebilir. 

Kırışıklık oluşumuna ve dengesiz cilt tonuna yol açan hasarlardan cildi korumayı da ihmal etmiyor. 

Fiyatı 769,99 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ciltte duruşunu sevdim. severek kullandığım için yaz için de dark olanını aldım. Tek sorun fiyatına oranla çabuk bitmesi. Her gün dışarı çıkan biriyseniz 2 ay ancak kullanılabilir.

2. Mizon Snail Repair Intensive BB Krem

2. Mizon Snail Repair Intensive BB Krem

İçeriğinde salyangoz salgısı özü bulunan Mizon Snail Repair, ince yapısı ile 3 farklı bakımı bir arada sunuyor. Cildi aydınlatma, kırışıklıklarla savaşma ve güneşe karşı korumasıyla oldukça etkili bir BB krem.

İçeriğindeki salyangoz özü, antienflamatuar özellikte olup cildin kendini onarmasını, akne oluşumuna karşı savaşmasını ve yenilenmesini destekliyor.

Kuru ve hassas ciltler tercih edebilir. Parfüm ve paraben içermiyor.  SPF 50+ ve PA+++ güneş koruması sağlıyor.

Fiyatı 389, 90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Mükemmel! Mutlaka alın pişman olmazsınız. Dior, Chanel gibi fondötenleri kullanıyordum ama artık bıraktım. Kapatıcılığı çok iyi, dokusu hafif ve gün içinde yağlanma yapmıyor. Bu 3. kutum. Büyük boy alıyorum ve her gün makyaj yapıyorum ona rağmen uzun ömürlü bir ürün. Paranızı diğer ürünlere harcamayın hiç boş yere.

3. Pure Beauty BB Krem Spf50 Pa+++

3. Pure Beauty BB Krem Spf50 Pa+++

Yüksek kapatıcılık arayanların tercih edebileceği Pure Beauty BB Krem, tüm gün kalıcı yapısıyla ipeksi pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. 

Güneş ışını ve mavi ışığın zararlı etkilerinden içeriğinde bulunan Lespedeza Capitata özü ile koruyor. 

Kapatıcı özelliğinin yanı sıra gözenek görünümünü azaltma, cilde canlı bir görünüm kazandırma, nemlendirme, cildi yenileme ve leke görünümünü giderme gibi etkileriyle de öne çıkıyor.

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun. 

Fiyatı 159 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Günlük kullanım için çok uygun ben buğday tenliyim medium aldım. Sivilce izlerimi kapattı çok canlı bitişi bir de kokusuuu şahaaaaneee 🥰 İlk kez aldım bu zamana kadarrr nerelerdeydiiiin seeeen 😍😍😍😍

4. La Roche Posay Hydreane BB Krem SPF20

4. La Roche Posay Hydreane BB Krem SPF20

Pürüzsüz ve yağlı his vermeyen dokusuyla çok sevilen La Roche Posay Hydreane BB Krem, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun.

Cildi nemlendiren, koruyan ve yatıştıran bu BB krem, renk eşitleyici özelliğiyle de tazelenmiş bir cilt görünümü sunuyor.

Gözenekleri tıkamayan bir formüle sahip.

Fiyatı 269,63 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Bb krem denince sen! Yok gibi gerçekten sürekli kullanıyorum harika. Cilt rengini tamamen eşitliyor. 

5. Farmasi BB Krem SPF 25

5. Farmasi BB Krem SPF 25

Farmasi All in One BB Krem, ultra hafif formülü ile gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarını kapatmasıyla öne çıkıyor. Aynı zamanda cildi nemlendirip, pürüzsüz ve yarı mat bir bitiş sağlıyor.

İçeriğindeki B3 ile cilde doğal bir parlaklık, yulaf özü ile cildi besleyerek onarma ve ipek proteini ile yumuşacık bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Paraben, triklosan, formaldehit, fosfat, fitalat ve ağır metaller içermeyen formülüyle temiz içerik arayanların en çok tercih ettiği BB kremlerin başında geliyor.

Tüm cilt tipleri tercih edebilir.

Fiyatı 74,72 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok koyu olmayan buğday tenliyim. Diğer bb kremlere göre evet dedikleri kadar kapatıcılığı yüksek. Kapatıcılığı sürülen miktara göre de değişiyor. Ten ile bütünleşiyor. Gerçekten mat bitişli olduğunu bilin. Karmadan yağlıya dönük cildim var. Evet tenime güzel uydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dermoskin 5'i Bir Arada BB Krem SPF50

6. Dermoskin 5'i Bir Arada BB Krem SPF50

Sedefsi yapısıyla mat ve solgun görünümlü cildi canlandırarak, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazandıran Dermoskin BB Krem, hafif bir kapatıcılığa sahip.

Ciltteki renk eşitsizliğini gidermesinin yanı sıra leke oluşumunu engellemeye, kolajen sentezini artırmaya, hücre yenilenmesine ve cildin sıkılaşmasına da yardımcı oluyor.

Tüm cilt tipleri tercih edebilir.  

Fiyatı 140,44 TL 

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Muhteşem bir ürün. Sadece bb krem diye aldanıp aşırı kapatıcı bir görüntü arayanların ihtiyacını karşılamaz çünkü yapısı çok hafif. Ama yüze verdiği o sağlıklı görüntü paha biçilemez! Sırf bunun için bile alınabilir. Benim yüzümde kapatılacak bir yer yok sadece renk eşitlesin ve parlak görüntü versin aynı zamanda güneş kremi özelliği olsun diye bu ürünü aldım. Tavsiye ederim.

7. Note BB Krem SPF15

7. Note BB Krem SPF15

Kapatıcılığı yüksek BB krem arayanların tercih edebileceği yüksek kapatıcılığı ile öne çıkan Note BB Krem, hafif yapılı ipeksi dokusuyla cilt tonunu eşitliyor, besleyici ve nemlendirici özelliği ile cildi pürüzsüzleştirerek leke görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. 

İçeriğindeki buğday özü cildin daha sağlıklı ve genç görünmesine, üzüm ve turunç kabuğu özleri de cilt lekelerinin görünümünü azaltmayı sağlıyor.

Paraben içermiyor.

Tüm cilt tipleri tercih edebilir. 

Fiyatı 188,31 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Buğday tenliyim. 500 numara bana tam oldu cildimi kusursuz ve yumuşacık yapıyor. Kesinlikle yüzde ağırlığı yok çok doğal duruyor ve kendi renk tonunuza eşitleniyor. Buğday tenliler için bu numara çok güzel tam ten rengimizi alıyor hafif aydınlık yapıyor bu da çok hoş gösteriyor. Devamını alacağım bir ürün

8. Garnier BB Krem SPF15

8. Garnier BB Krem SPF15

5'i 1 arada özelliğiyle öne çıkan Garnier BB Krem; cildi nemlendiriyor, rengini eşitliyor, mat bir görünüm veriyor, gözenekleri sıkılaştırıp ve cilt problemine karşı savaşıyor.

İçeriğinde bulunan mineral pigmentler, doğal ve eşit tona sahip bir cilt görünümüne kavuşmayı sağlıyor. Hafif dokusu kolayca uygulanmasına ve yağlı bir tabaka bırakmadan emilmesine yardımcı oluyor. 

Yağlı ve problemli ciltlerin kullanımına uygun.

Fiyatı 189,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. Kesinlikle çok memnunum. Fiyatına göre performansı çok iyi. Cildimle uyumu çok güzel. Kesinlikle hafif ve kapatıcılığı diğer bb kremlere göre oldukça yüksek 👍🏻

9. Bioderma Sensibio AR BB Krem SP30

9. Bioderma Sensibio AR BB Krem SP30

Kızarıklığa eğilimli hassas ciltlerin kızarık görünümünü azaltmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan Bioderma Sensibio AR, ciltte kadifemsi bir his bırakarak cilt tonunu eşitliyor. 

Patentli D.A.F. kompleksi ile cildin tolerans eşiğini artırarak cildin yatışmasını sağlıyor.

Özel formülü sayesinde gözeneklerin tıkanmasına da engel oluyor. 

Fiyatı 309 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Rozalı cildim var doktor önerisiyle aldım çok memnun kaldım

10. Maybelline New York Dream Satin BB Krem SPF30

10. Maybelline New York Dream Satin BB Krem SPF30

Yağ içermeyen hafif formülü ile çok sevilen Dream Satin BB Krem, renk eşitsizliklerini gidererek cilde daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüm veriyor. Gün boyu nem desteği sunarak doğal bir ışıltı sağlamayı da ihmal etmiyor.  

Yağlıdan karmaya geçen cilde sahip olanların kullanımına uygundur. 

Fiyatı 222,70 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Sürekli kullandığım bir ürün sadece bunu kullanıyorum hem kapatıcılığı güzel hem de kendi cildinmiş gibi nemli pürüzsüz parlak gözüküyorsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Flormar Mattifying BB Krem SPF25

11. Flormar Mattifying BB Krem SPF25

Parlama karşıtı Flormar Mattifying BB Krem, mat bitişi ile gün içindeki cilt yağlanmasının önüne geçerek doğal bir görünümle gün boyu kalıcılık sağlıyor.

Sunmuş olduğu mat bitişe rağmen gün boyu cildin nemini korumayı da ihmal etmiyor. 

Karma ve yağlı cilde sahip olanlar tercih edebilirler. 

Fiyatı 83,75 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Fiyatına göre gerçekten çok başarılı, kapatıcılığı fazla yüzümde bulunan benleri bile kapatıyor ve pul pul durmuyor yüz ile bütünleşiyor. Mattifiying olarak geçiyor ama korktuğum gibi bir matlık yok gayet güzel, bir de fotoğrafta koyu renkli gözüküyor ama daha açık renkli. Ben buğday tenliyim tam uydu.

12. L'Oréal Paris C'Ést Magic BB Krem SPF20

12. L'Oréal Paris C'Ést Magic BB Krem SPF20

İncir özü içeren antioksidan formülüyle cildi 24 saat nemlendiren L'Oréal Paris C'Ést Magic, cilt kusurlarını gizlemeyi ve aydınlık bir görünüm vermeyi de ihmal etmiyor. 

Tüm ciltlerin kullanımına uygun.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Her zaman kullandığım bb krem yeterince kusur kapatıyor ve hafif formuyla yüzünüzde hiçbir şey sürülmemiş hissine bayılıyorum. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın