Görüş Bildir
Haberler
Kullananların Önerdiği En İyi Göz Altı Kapatıcı Tavsiyeleri

etiket Kullananların Önerdiği En İyi Göz Altı Kapatıcı Tavsiyeleri

Kübra B.
10.11.2022 - 09:56

Makyaj malzemeleri arasında olmazsa olmaz ürünlerden biri tartışmasız kapatıcılardır. Özellikle göz altında oluşan morluklar, cildimizdeki lekeler ve izler için kullandığımız kapatıcılar, bazen makyaj yaparken tek başına bile yeterli olabiliyor. 

Daha taze ve sağlıklı bir cilt görünümü için kullandığımız kapatıcıları seçerken ''En iyi göz altı kapatıcısı hangisi ?'' sorusuna cevap arayıp, en iyi kapatıcı yorumlarını okuyarak karar vermeye çalışıyoruz. Biz de bu konuda detaylı bir araştırma yaparak aralarında Maybelline kapatıcı ile L'Oréal Infallible kapatıcının olduğu en iyi göz altı kapatıcılarını bir araya getirdik. Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 09.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nars Radiant Creamy Concealer

1. Nars Radiant Creamy Concealer

Doğal bir bitişe ve orta kapatıcılığa sahip Nars Radiant Creamy Concealer, tüm cilt tiplerinin rahatlıkla tercih edebileceği kapatıcılardan biridir. 

16 saate kadar kusursuz bir görünüm sunarak ödül kazanmış olan bu kapatıcı sadece kusurları kapatmakla kalmıyor; cildin nemlenmesine, kızarık görünümünü azaltmaya ve cilt direncini desteklemeye de yardımcı oluyor. 

Sevilen bir diğer özelliği de aydınlık bir görünüm kazandırarak, ince ve derin çizgilerin görünümünü azaltması ve cilt tonunu eşitlemesi. 

Fiyatı 1.059,92 TL

Linki burada.

2. Yves Saint Laurent All Hours

2. Yves Saint Laurent All Hours

Yves Saint Laurent markasının ilk tam kapatıcılık özelliğine sahip olan All Hours, 16 saat boyunca koyu halkaların ve kusurların görünümünü mükemmel derecede kapatıyor.

Parlama yapmayarak mat bir bitiş sunan bu kapatıcı, neme dayanıklı ve yağ içermeyen bir yapıya sahip. Hassas ciltler de dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun. 

Fiyatı 507,50 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Alerjik cildimde sorun yaşamadan kullanabildiğim nadir markalardan biri YSL. Bu kapatıcısı da ayrıca şahane, güneş lekelerimi kapattı. 

3. Mac Pro Longwear Concealer

3. Mac Pro Longwear Concealer

Çoğu kişinin yıllardır severek kullandığı kapatıcılardan biri olan Mac Pro Longwear göz altı kapatıcısı, 15 saate kadar orta düzey kalıcılık ve mat bir kapatıcılık sağlıyor.

Suya dayanıklı yapısıyla doğal bir mat bitiş sunarak, tüm cilt tiplerine uyum sağlıyor. 

Kapatıcı önerisi isteyenler kullananların memnun kaldığı bu kapatıcıyı tercih edebilirler.

Fiyatı 314 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yıllardır kullandığım kapatıcım. İndirimdeyken yedekledim. Asla pahalı gelmesin, uygun fiyatlı veya daha yüksek fiyatlı kapatıcılar denedim ama bu en mor halkaları bile kapatıyor. Hemen sabitleniyor buna rağmen kuru durmuyor nemli kalıyor, asla göz çizgilerine dolmuyor. Ef sa ne. Küçük diyenlere aldırış etmeyin, azıcığı yetiyor bu yüzden uzun süre gidiyor.

4. Rimmel London Lasting Finish Multi Tasker Concealer

4. Rimmel London Lasting Finish Multi Tasker Concealer

Kullananların Tarte kapatıcının muadili olduğunu söylediği Rimmel London Multi Tasker, koyu halkaları aydınlatma ve cilt tonunu eşitleme konusunda oldukça başarılı.

Sadece göz altı kullanımı ile sınırlandırmadan tüm yüze uygulayabilirsiniz. Hafif ve yağsız formülü ile dağılma ve pullanma yapmadan, 24 saat nemlendirme etkisi sunuyor.

Fiyatı 179,55 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

ALIN ALDIRIN ARKADAŞLAR ! Böyle bir kapatıcılık yok. Özel günlerde tenimi bile bununla kapatıyorum. Tarte'nin muadili. O kadar diyorum!

5. Revolution Pro Ultimate Radiant Under Eye Concealer

5. Revolution Pro Ultimate Radiant Under Eye Concealer

Ultimate Radiant Under Eye, ciltteki kusurları düzeltip kapatarak cildi aydınlatmak için özel olarak tasarlanmış. 

Daha canlı ve ışıltılı bir görünüm için C vitamini ve niasinamid ile zenginleştirilmiş. Buna cilt ile kolayca bütünleşmesini sağlayan hyaluronik asit  de içeriyor.

Fiyatı 215,92 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Daha önce E. Lauder’ın double wear kapatıcısını kullanıyordum. Tavsiye üzerine bunu aldım. Mükemmel bir concealer, göz altı çizgilerinde asla birikme yapmıyor, ipeksi ve ışıl ışıl bir görünüm veriyor. 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. NYX Professional Makeup Bare With Me

6. NYX Professional Makeup Bare With Me

En çok öne çıkan kapatıcılardan biri olan Bare With Me; kuruluk, ciltteki renk eşitsizlikleri, kızarıklık ve lekelere karşı oldukça etkili olduğu söyleniyor. 

İçerisindeki tremella mantarı, cica ve yeşil çay özleri ile cildinize bakım yaparken,16 saate kadar nemlendirmeyi de ihmal etmiyor. Doğal bitişli olduğu için yokmuş gibi görünmesi de tercih sebeplerinden biri. 

Fiyatı 164,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ba-yıl-dım. Uzun uzun yazmak istiyorum. Renk olarak ben Mac Prolong Wear da nc20 kullanıyorum açık buğday tenliyim mükemmel oldu ,aydınlık verdi. Sürekli kapatıcı deneyen ama istediğimi bulamayan biriydim. Gün sonunda yama yama oluyordu pudralasam bir dert pudralamasam ayrı dertti. Bundan ilk basta korktum çok mu yağlı durur diye somonlu kapatıcıdan mesela hiç memnun kalmadım renkli tereyağı sürüyor gibiydim fakat bu yağlı değil nemli duruyor ve ıslak ıslakta değil pudralamasam bile oldu ama üstünden azıcık pudrayla geçince de çok güzel oturdu yamalanmadı pütür pütür durmadı. Mac prolong Wear'e benziyor ama ona göre daha nemli , kesinlikle yağlı değil. Ben çok beğendim pompasına da bastırmadan dokunuyorum ucuna azıcık bir damla çıkıyor iki kez öyle yapıp kullanıyorum yetti. Baya 1 sene rahat gidecek bir ürün.

7. L'Oreal Paris Infaillible Kapatıcı

7. L'Oreal Paris Infaillible Kapatıcı

Gün boyu kalıcılık ve yüksek kapatıcılık sunan L'Oreal Paris Infaillible, kullanıcı memnuniyeti yüksek tüm yüze uygulanabilen kapatıcılardan biri.

Doğal bitişli esnek ve hafif yapısı ile cildi kurutmayan formülüyle 24 saat boyunca kapatıcılık sunmasıyla oldukça etkileyici. 

Fiyatı 174,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kapatıcılığı çok güzel bir ürün buğday tenliyim rengi biraz açık oldu ama pudra ile doğal görünüyor herkese tavsiye ederim 👍🏻👍🏻

8. Maybelline New York Fit Me Kapatıcı

8. Maybelline New York Fit Me Kapatıcı

Yağ içermeyen formüle sahip olan Fit Me, doğal ve kusursuz bir görünüme kavuşmak için ciltteki kızarıklıkları, kusurları ve sivilceleri kapatıyor. 

Hafif bir yapıya sahip olduğu için cilt dokusuna ve tonuna uyum sağlayarak her cilt tipinin tercihi oluyor. 

Fiyatı 134,95 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çizgilerine dolmayan yağ bezesi yapmayan bir kapatıcı indirimi yakalayıp sürekli stok yapıyorum.

9. Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

9. Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

Hemen hemen herkesin denediği bir kapatıcı desek abartmış olmayız. Yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip Instant Anti Age Eraser, gözenekleri tıkamadan koyu halkaların kapanmasına, kusurların gizlenmesine ve cilde aydınlatma sağlıyor.

 Yenilenen vegan formülü ile 12 saate kadar cildi nemlendirerek, mat ve yorgun cildi aydınlatıyor. 

Fiyatı 142,26 TL

Linki buradaki .

Kullanıcı yorumu:

Böyle bir kapatıcılık daha görmedim. Çok memnunum. Buğday tenliler rahatlıkla tercih edebilir. Cilt ile bütünleşmesi şahane.

10. Skinfood Salmon Concealer Kapatıcı Krem

10. Skinfood Salmon Concealer Kapatıcı Krem

Skinfood kapatıcı, somon havyar özü ve somon yağı sayesinde göz çevresindeki koyu rengi etkili bir şekilde kapatmasıyla öne çıkıyor. 

Kapatıcı özelliğinin yanında göz çevresine bakım uygulayarak doğal vitaminler ile koyu renk göz çevresini rahatlatıyor ve yaşlanma etkilerinin azalmasına yardımcı oluyor. 

Fiyatı 179 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok iyiiii ben fondöten kullanan birisi değilim bu üründe gerçekten tam bir kapatıcılık sağlamadığı için aldım belki kapatıcılığı fazla yok inanılmaz güzel cilt tonu eşitliyor buğday tenliyim 01 numarası çok iyi oldu evet ürün küçük ama zaten fırçayı bir iki kez değdirip tüm yüzünüze kullanabilirsiniz ben fondöten sevmediğim için özel günlerde bile fondöten yerine kullanabilirim bayıldım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Farmasi Vfx Pro Likit Kapatıcı

11. Farmasi Vfx Pro Likit Kapatıcı

Pudramsı ve kremsi yapısıyla kolay uygulayabileceğiniz Farmasi Vfx Pro, içeriğinde bulunan aktifler sayesinde cildi nemlendirip mat bir bitiş sağlıyor.

 İnce çizgileri, gözenekleri ve kırışıklıkları pürüzsüzleştirmeye ve azaltmaya da yardımcı oluyor.

Fiyatı 71,78 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kapatıcılığı iyi ama beyaz tenli olduğum için 01 en açık tonu bile baya açık geldi.04 porcellen tonunu sipariş verdim onun rengi daha uygun gibi geldi. Kuru bir yapısı var, kuru ciltler altına mutlaka nemlendirici veya biraz yağlı bir krem kullanması gerekiyor.7ml ama baya gider çünkü çok az kullanılıyor.

12. Note Cosmetics Bb Kapatıcı

12. Note Cosmetics Bb Kapatıcı

Göz çevresini aydınlatarak, doğal bir görünüm sağlayan Note Cosmetics Bb kapatıcı, besleyici ve nemlendirici özelliğiyle de göz çevresine bakım yapmayı ihmal etmiyor.

Buğday özü ve E vitamini ile göz çevresini korurken, üzüm ve turunç kabuğu özleri ile göz çevresindeki lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Bir güzel özelliği içeriğinde Spf 15 koruma faktörünün de bulunması.

Fiyatı 98,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kapatıcılığı gayet güzel ben buğday tenliyim 2 numarası tam oldu bence.

13. L'Oreal Paris True Match Concealer

13. L'Oreal Paris True Match Concealer

Yenilenen formülüyle karşımıza çıkan L'Oreal Paris True Match, hafif dokusuyla yoğun ve doğal kapatıcılık sunuyor.

Göz altı halkalarını, yorgunluk belirtilerini ve lekeleri kapatarak, cilde doğal bir ışık veriyor. 

158,12 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Asla çizgiye dolmuyor bu markanın True Match serisinin fondötenini kullanıyorum bir ton açık aldım muhteşem ikili oldular. Bazen sadece göz makyajı ve bu kapatıcıyı sürüp çıkıyorum muhteşem oluyor. Abartısız bol bol sürmeye hiç gerek yok küçücük bir nokta bile yetiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın