Görüş Bildir
Haberler
TV
Bazıları Hiç Değişmemiş! Ekranlardan Aşina Olduğumuz Ünlü Sunucuların Yıllar Önceki ve Şimdiki Halleri

Bazıları Hiç Değişmemiş! Ekranlardan Aşina Olduğumuz Ünlü Sunucuların Yıllar Önceki ve Şimdiki Halleri

Özellikle gündüz kuşağından tanıdığımız bazı sunucular hala öylesine genç görünüyor ki görenler inanamıyor. Bizler de Onedio olarak Müge Anlı'dan Ebru Akel'e gündüz kuşağının unutulmaz sunucularının geçmişten günümüze fotoğraflarını karşılaştırdık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ebru Akel

1. Ebru Akel

Gündüz kuşağının unutulmaz ismi Ebru Akel, 2000 yılında güzellik yarışması sunarak ekran kariyerine başlamış olsa da onu tam olarak 2003 yılında Ben Evleniyorum ve Biz Evleniyoruz adlı programları sunmaya başlamasıyla tanıdık.

Sonralarda dizi oyunculuğu da yapan Akel, kariyerine hala gündüz kuşağı program sunuculuğu yaparak devam ediyor.

2. Esra Erol

2. Esra Erol

Şimdilerin en güçlü televizyon sunucusu Esra Erol, ekranlara Kanal 7'de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide oyunculuk yaparak geçti. Dest-i İzdivaç programının sunuculuğunu yaparak tüm Türkiye'de tanınır hale gelen Erol, izdivaç programlarının yasaklanmasıyla Esra Erol'da adlı programla kayıp insanları arayan bir formatı sunuyor.

3. Serap Paköz

3. Serap Paköz

Bir dönemin efsanesi ve şimdilerde tekrardan ekranlara dönen Serap Paköz, TRT'nin açmış olduğu spikerlik sınavıyla medya dünyasına giriş yaptı. Radyolarda çalıştıktan sonra TV'ye geçiş yapan Paköz, Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programlarını sunduktan sonra 2009 yılında Star TV'de Suç ve Ceza programını hazırladı.

Şimdilerde Star TV'deki Gerçeğin Peşinde programını sunuyor.

4. Asuman Krause

4. Asuman Krause

Yılların eskitemediği güzellik Asuman Krause, 1998 yılında katıldığı yarışmada Türkiye ikinci güzeli seçildi. 

2005 yılında “Yaz Sabahı” isimli şovun sunuculuğunu yapan Krause, ayrıca pek çok dizide rol aldı.

Fear Factor ve Wipe Out programlarıyla özdeşleşen Krause, şimdilerde Aileler Yarışıyor programını sunuyor.

5. Öykü Serter

5. Öykü Serter

Nerede kaos ve entrikanın bulunduğu bir program varsa Öykü Serter'i orada görebilirsiniz! Müzik programlarıyla medya sektörünü adımını atan Serter, daha sonra Türkiye'nin en bilinen yarışmalarından Biri Bizi Gözetliyor'un sunuculuğunu yaparak tüm ülke çapında tanınır hale geldi. Serter şimdilerde dönemin fenomen yarışması Kısmetse Olur'un sunuculuğunu üstleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zuhal Topal

6. Zuhal Topal

Dizi sektörüyle hayatımıza giren Zuhal Topal, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun! 

Onu Sihirli Annem dizisindeki Suzan karakteriyle tanısak da daha sonra gündüz kuşağı programlarına geçerek Zuhal Topal'la İzdivaç programını sundu.

Zuhal Topal şimdilerde Zuhal Topal'la Yemekteyiz programını sunuyor.

7. Didem Arslan Yılmaz

7. Didem Arslan Yılmaz

Uzun yıllar tartışma programları sunan Didem Arslan Yılmaz, Müge Anlı ve Esra Erol'un sunduğu programların formatında yepyeni bir deneyime imza atarak Asla Vazgeçme' adlı programı sunmaya başladı.

Didem Arslan Yılmaz, 2020'den beri bu programla kayıp insanları ve çözülmeyen olayları inceliyor.

8. Müge Anlı

8. Müge Anlı

Gündüz kuşağı programı denildiğinde akla ilk gelen isim Müge Anlı, yıllardır bu sektörün içinde! Kayıp insanları bulan ve çözülmemiş cinayetleri çözen Müge Anlı, televizyon ekranlarına ilk kez Kanal 6 kanalında yayınlanan Top Secret adlı programla geldi. 2006-2008 yılları arasında Pakize Suda ile Dobra Dobra adlı magazin programını sunan Anlı, 2008 yılından beri Tatlı-Sert programıyla en çok izlenen programların başında yer alıyor!

9. Seda Sayan

9. Seda Sayan

Şarkıcı ve oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Seda Sayan, Sabahların Sultanı Seda Sayan, Yetiş Bacım, Sabah Sabah Seda Sayan ve Evleneceksen Gel olmak üzere çok sayıda gündüz kuşağı programına imza attı. Seda Sayan şimdilerde eşi Çağlar Ökten'le tanıştığı Sabahın Sultanı Seda Sayan adlı programı sunuyor.

10. Zahide Yetiş

10. Zahide Yetiş

2009-2014 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Doktorum programıyla tanınan Zahide Yetiş, 2013-2015 yılları arasında Zahide ile Yetiş Hayata isimli programın sona ermesinden sonra, 7 Aralık 2015'ten 12 Haziran 2020'ye kadar hafta içi her sabah yayımlanan Zahide Yetiş'le programını sundu. 

Zahide Yetiş en son 2022 yazında Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane programında yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çağla Şikel

11. Çağla Şikel

Alişan'la sunduğu gündüz kuşağı programlarıyla bilinmesinin yanı sıra son dönemde tek başına sunuculuk yapan Çağla Şikel, şimdilerde Çağla ile Yeni Bir Gün programını hazırlayıp sunuyor.

12. Esra Ceyhan

12. Esra Ceyhan

Bir ekran klasiği haline gelen Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli programıyla yıllarca reyting rekorları kıran Esra Ceyhan, ayrıca köşe yazarlığı da yapıyordu. Daha sonra farklı formatlarla pek çok farklı kanalda yer alan Ceyhan, 2009 yılında TRT'de  “Esra Ceyhan’la Hayat” adlı gündüz programını sundu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
9
7
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?