Görüş Bildir
Haberler
Bayburt’ta Okullar Tatil mi? Bayburt Valiliği Kar Tatili Açıklaması Yaptı mı?

Bayburt’ta Okullar Tatil mi? Bayburt Valiliği Kar Tatili Açıklaması Yaptı mı?

Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası bu akşam saatlerinden itibaren tüm ülkeyi etkisini altına alacak. Birçok ilde yoğun kar yağışı beklenirken, öğrenciler okulların tatil olup olmadığını araştırıyordu. Son olarak ‘Bayburt kar tatili var mı?’ sorusu gündemde. Bayburt Valiliği, kar tatili ile ilgili açıklamada bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm Türkiye’de yoğun kar yağışı sebebiyle alarm verilmiş durumda. Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası sebebiyle yarın başlayacak kar yağışının, tüm hafta sürmesi bekleniyor. Peki, Bayburt’ta okullar tatil mi?

Bayburt’ta Kar Tatili Var mı?

Bayburt’ta Kar Tatili Var mı?

Bayburt Valiliği, kar tatili ile ilgili açıklamada bulundu. Valilikten yapılan kar tatili açıklaması şu şekilde;

İlimiz genelinde etkili olan kuvvetli kar yağışının sebep olabileceği muhtemel olumsuzlukları engellemek ve eğitim öğretim faaliyetlerinin güven içerisinde sürdürülebilmesi adına yapılan değerlendirmeler neticesinde 09.03.2022 ÇARŞAMBA ÖĞLEDEN SONRA, 10.03.2022 PERŞEMBE TAM GÜN olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmiştir. Belirtilen tarihlerde kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile kamu personeli de bu kapsamda idari izinli sayılacaktır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baldırbacak

Ülkenin geleceğine yön veren "gençlerin!" yetiştiği ilim irfan yuvası güzide kentimiz Bayburt' ta okulların tatil edilmesi, apaçık Türkiyenin geleceğine yapı... Devamını Gör