Görüş Bildir
Haberler
Başkentte Şehitler İçin Saygı Konvoyu

Başkentte Şehitler İçin Saygı Konvoyu

ATKN
09.08.2015 - 18:59

Ankavos Fun Club üyeleri, terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçleri için konvoy oluşturarak Ankara'da saygı turu düzenledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankavos Fun Club öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, başta kulüp üyeleri olmak üzere Ankaralılar araçlarıyla katıldı. Araçlarına Türk bayrakları ve siyah kurdeleler takan sürücüler, klakson çalmadan ve slogan atmadan, sessiz bir şekilde şehir turu attı.

Hipodrom Caddesi'nde başlayan etkinlik, Kızılay, Bakanlıklar, Eskişehir yolunu takiben Anıtkabir'de sona erdi. Etkinliğe katılanlar Atatürk'ün mozolesini de ziyaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulüp Başkanı Güven Kesici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de insanların yıllarca birbirine düşürülmeye çalışıldığını savunarak, 'aktörler, aktrisler değişmesine rağmen senaryonun aynı kaldığını' öne sürdü.

Kesici, şöyle konuştu:

'Biz Kürtlerle de Alevilerle de Sünnilerle de kardeşiz. Akan kan hepimizin kanı. Artık bitsin istiyoruz. Artık birlik ve beraberlik zamanı. Vakit çoktan geçti. Artık el ele, omuz omuza birlikte verip yürümemiz lazım. Derdimiz tasamız budur.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0