Görüş Bildir
Haberler
Başarılı Giden Sezonların Ardından Finalde Çuvallamayıp İzleyiciyi Zevkten Dört Köşe Yapan 17 Dizi

Başarılı Giden Sezonların Ardından Finalde Çuvallamayıp İzleyiciyi Zevkten Dört Köşe Yapan 17 Dizi

25.03.2021 - 12:08

İsmi lazım değil bazı diziler harika giden sezonların ardından öyle bir final yapıyorlar ki, resmen hayal kırıklığı! Ama üzülmeyin, onların yarattığı hayal kırıklığını silecek güzellikte final yapan diziler de var.

Açıklamalar: Beyazperde

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mindhunter

1. Mindhunter

FBI'ın özel bir biriminde görevli ajan Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. Acımasız olayları soruşturdukça yeni profil çıkarma teknikleri geliştirirler.

2. Breaking Bad

2. Breaking Bad

Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan ailesine maddi birikim sağlamak isteyen Walter White, uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi, Jesse Pinkman ile beraber uyuşturucu işine girer. Elbette yasa dışı yollardan ve uyuşturucunun da eş anlamlısının bela olduğunu bilerek...

3. Fringe

3. Fringe

Hamburg-Boston seferini yapan 627 no'lu uçak, tüm yolcuları ve mürettebatı bir çeşit kimyasal saldırıya maruz kalmış halde, Boston Logan Havalimanı'na iniş yapar. Bu akıl almaz olayı araştırması içinse FBI Özel Ajanı Olivia Dunham ve John Scott görevlendirilir.

Fakat Scott'un bir patlama sonrası komaya girmesi, aynı zamanda sevgilisi olan Dunham'ı harekete geçirir.

Bir zamanlar hükümetin gizli deneyleri için çalıştıktan sonra, 17 yıl boyunca bir akıl hastanesine kapıtılan Walter Bishop'a ulaşan Dunham, yıllar önce üstü örtülen bir dizi doğaüstü ve paranormal deneyin de yeniden canlanmasına aracı olacaktır. Bu sayede geleneksel bilimin açıklayamadığı vakaları incelemek üzere, İç Güvenlik Teşkilatı'nın üst düzey ajanlarından Phillip Broyles'ın yetkisi dahilinde FBI'a bağlı Fringe ekibi kurulmuş olur.

İnandığı bilimsel değerlerin daha ötesini görmeye başlayan Dunham sayesinde biz de, gerçek yaşamlarında hiç kimsenin kendi kimliği ile hareket etmediğini keşfederiz...

4. 24

4. 24
22dakika.org

Televizyonun en yenilikçi ve öncü dizilerinden her sezon yeni bir gün. Her bölüm gerçek zamanda bir saati işlerken, izleyiciler ajan Jack Bauer’i heyecan verici yeni bir gün boyunca takip ediyor.

5. Band of Brothers

5. Band of Brothers

ABD hava kuvvetlerine bağlı Easy bölüğünün eğitiminden başlayıp, 2. Dünya savaşında yaşanılanları anlatan dizi karakterlerinin savaş bittikten sonra ordudan ayrılmalarına kadar geçen süreci anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Freaks and Geeks

6. Freaks and Geeks

Dizi, Lindsay Weir ve küçük kardeşi Sam Weir'in aile ve lise hayatını işliyor. Lindsay başarılı bir lise öğrencisi. ... Hayatı tecrübe etmeye ve yeni şeyler keşfetmeye çalışan Lindsay, eski arkadaşlıklarından sıyrılır ve herkesin Freak (Kaçık) dediği grupla takılmaya başlar.

7. Community

7. Community

Jeff Winger, avukat olan genç bir adamdır. Ancak diplomasının sahte olduğu ortaya çıkınca Jeff’in avukatlık lisansı iptal edilir. Avukatlık lisansını tekrar kazanmak isteyen Jeff, bunun için sorunsuz bir şekilde mezun olabileceğini düşündüğü Greendale’a gider. Jeff bambaşka amaçlarla geldiği okulda kendisini farklı nedenlerle Greendale'de sıkışan uyumsuz bir grubun lideri olarak bulur.

8. Six Feet Under

8. Six Feet Under

Cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatlarının, tüm aile fertlerinin birbirlerini yeniden tanıyışlarının, hayata atılan farklı bakışların, yüzeysel ilişkilerin yavaş yavaş derinleştiği bir kara mizah hikayesi..

9. Mr. Robot

9. Mr. Robot

Elliot, gündüzleri bir siber güvenlik şirketinde çalışan sıradan bir programcı, geceleri ise siber intikam peşinde koşan bir hackerdır. Bu asosyal ve sorunlu görünen gencin yolu bir gün bir yeraltı hack grubunun gizemli lideri ile kesişir.

10. Person of Interest

10. Person of Interest

Lost, Alias, Fringe gibi gizemlerle örülü başarılı serilerin yaratıcısı J.J. Abrams'dan yeni bir seri. Jim Caviezel ve Michael Emerson'ı başrole taşıyan Person of Interest; bir milyonerin eski bir CIA ajanıyla bir araya gelerek işlenmesi muhtemel suçları, yaşanmadan önlemeye çalışacakları bir dizi.

Zengin bir adam olan Mr. Finch, suçları önlemeyi hedefleyen bir bilgisayar programı geliştirir. Ancak programı hayata geçirebilmesi için, bir başkasına ihtiyaç duyar. Kayıtlara göre ölü görünen eski CIA ajanı Reese, tam Mr. Finch'in aradığı adamdır. İlginç bir ikili oluşturan Mr. Finch ve Resee, suçları önlemek adına güçlerini birleştirirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Battlestar Galactica

11. Battlestar Galactica

Cylonlar'ın On İki Koloni'ye saldırmasından sonra sadece bir savaş gemisi kurtulmayı başarır; Galactica. Komutan William Adama tarafından yönetilen gemi, kayıp gezegen Dünya’yı bulmak için harekete geçer. Görevi tamamlamaya çalışan gemi mürettebatı bu sırada bir dizi sorunla karşı karşıya kalır.

12. Friends

12. Friends

Tüm zamanların en sevilen sitcom'larından biri Seinfeld ise diğeri hiç kuşkusuz Friends olmuştur. Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının içiçe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor. Jennifer Aniston gibi sonradan yıldızlaşacak isimleri kazandıran bir dizi olarak da unutulmazlar arasındadır.

13. Anne With An E

13. Anne With An E

Lucy Maid Montgomery’nin ‘Anne with Green Gables‘ kitabından uyarlanan dizide, anne ve babasının ölümü ile kimsesiz kalan bir kızın hikayesini konu ediyor. Anne Shirley, anne ve babasının ölümü sonrasında kimsesiz kalan bir kızdır. Hayatına bir yön vermeye çalışan küçük kız, yaşadığı tatsızlıklardan sonra evlenmemiş yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. Green Gables kasabasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Anne, sevgi dolu kalbi ve zekası ile karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelmeye çalışır.

14. Dark

14. Dark

Kayıp bir çocuk. Bir yanıt bulmak için ümitsizce çabalayıp duran dört aile. Ve bu aramalar sonucunda ortaya çıkan sırlar ile gerçekler. Küçük kasabanın kaderi değişir ve gerçek yüzü ortaya çıkar.

15. Dexter

15. Dexter

O, 'ince ruhlu' bir katil. O, Miami'de yaşanan cinayetleri araştıran bir 'kan' uzmanı. O, dünyaya adalet sağlamak için öldürüyor. O'nun adı Dexter ve düzenin adaletini kişisel bakışa göre sağlamak hayatta kalma amacı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Vikings

16. Vikings

8. yüzyıl İskandinavyası’nda geçen dizi, basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü ekranlara taşıyor. Savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnor’un acımasız ve korkusuz adamlarıyla birlikte denizlerle olan imtihanını seyrederken; savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler’in çok az işlenmiş ilgi çekici kültürüne hep birlikte tanık oluyoruz.

17. Fleabag

17. Fleabag

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

Sizin keyifle izlediğiniz bir finale sahip favori diziniz hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
37
13
8
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fuat Ersoy

Dexter finalde gayette çuvallamıştı.

Art Ankara

Anne With An E yeni sezonu çekilmediği için doğru düzgün final bile yapamadan bitmişti diziyi sevenler devamının çekilmesi için kampanya yaptılar bilboard ki... Devamını Gör

kurremkarmeruk

Dark mı çuvallamadı? Sırf diziyi bitirmek için bitirdim yoksa 3. sezon berbattı.

victor shole

Üç aydır falan son sezona başlayamıyorum. İkincisinin sonlarına doğru aşırı sıkılmıştım. Bitirmeye gerek yok o halde. :) Teşekkürler.