Görüş Bildir
Haberler
Başak Demirtaş Hakkında Çirkin Paylaşımı Yapan Kişi Tutuklandı

Başak Demirtaş Hakkında Çirkin Paylaşımı Yapan Kişi Tutuklandı

HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş hakkında yaptığı paylaşımla tepki çeken V. M., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Başak Demirtaş'la ilgili tepki çeken paylaşımı yapan V.M. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Paylaşımı Bursa'da yapan V.M., saklanmak için Sakarya'ya gelmiş

Paylaşımı Bursa'da yapan V.M., saklanmak için Sakarya'ya gelmiş

Paylaşımı yapan V.Y.'nin üvey amcası V.M. de önceki gün gözaltına alınmış, V.Y. emniyetteki sorgusunda paylaşımı kendisinin yapmadığını söylemesinin ardından serbest bırakılmıştı. 

V.M. emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. V.M. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Aslen Akyazılı olan V.M.'nin İstanbul’da yaşadığı, paylaşımı yaptığı sırada Bursa’da olduğu, paylaşım sonrası gizlenmek için Sakarya’ya geldiği öğrenildi.

Tepki çeken paylaşımın ardından, savcılık harekete geçmişti...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
23
16
9
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ckkenon

Yalama yaptı bi tutuklu bi serbest , hakaretin kime yapıldığına bağlı olaraktan serbestlik veya denetimli tutukluluk veya hem tutukluluk hem serbestlik yada ... Devamını Gör

sadece iyi

twitter the yargı machine

Serhat

Normal vatandaş ölsün mk , ulan kocası karısını tehdit eden yüzlerce kadın öldü bu ülkede hiç bir şey yapılmadı , ne filmler dönüyor yine kimbilir..