Görüş Bildir
Haberler
Barışma Sözleri: Sevgiliye ve Arkadaşa Atılabilecek Uzun, Anlamlı, Güzel, Küslük Barışma Mesajları

Barışma Sözleri: Sevgiliye ve Arkadaşa Atılabilecek Uzun, Anlamlı, Güzel, Küslük Barışma Mesajları

GNS
14.03.2023 - 14:49

İnsanın hayatında güzellikler olduğu gibi, kırgınlıklar da barınır. Zaman zaman sevdiğimiz kişiler ile anlaşmazlık yaşar ve istenmeyen küslüklere şahit oluruz. Kötü bir anımızda etrafımızdakileri istemeden de olsa incitebiliriz. Bu anlarda özür dilemek ve barışmak istemek, kişileri yüceltir ve ilişkileri sağlamlaştırır. Biz de Onedio olarak sizler için en güzel ve en anlamlı, küslük giderecek barışma sözleri ve mesajlarını listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barışma ile İlgili Sözler

Barışma ile İlgili Sözler

Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm ne olur affet beni…

Seni üzdüysem özür dilerim, niyetim seni üzmek değil neşelendirmekti.

Sana bu mesajımla birlikte beyaz bir güvercin yolluyorum.

Bu bir barış mesajı, tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye.

Barışmak için benden ilk adımı bekliyorsan ben sana bin adım atayım, yeter ki barışalım de ben sana on bin adım feda edeyim.

Hayat kısa ayrılıklar ile geçirmeyelim, gel barışalım eski günlerimize yeniden dönelim.

Bulut yağmurdan, yağmur topraktan, toprak havadan ayrı kalamaz bende senden ayrı yaşayamam

Bir tanem gel barışalım affet beni…

Seninle küs olduğum her günüm bana zehir oldu, sana karşı yaptığım bu hata bana büyük bir ders oldu. Barışalım artık bitsin bu küslük.

Barışma Mesajları

Barışma Mesajları

Biliyorum bedenlerimiz ayrı olsa da kalplerimiz, düşüncelerimiz birlikte neden uzatıyorsun gel eskisi gibi olalım. Seni çok seviyorum.

Arkadaşlar arasında küslükler olabilir ama önemli olan yeniden barışıp eskisinden daha güçlü arkadaşlıklar kurabilmektir.

Barışmak için önerin varsa söyle yapayım. Bu can sensiz olamıyor, sevgin olmadan yaşayamaz anla artık canım.

Çocukça davrandım biliyorum hatamı anladım senden af diliyorum yanına sevgi ve barış dolu duygularımla geliyorum ne olur affet beni dön evimize, yuvamıza.

Günlerimiz küs olarak geçmesin, her gün yeni heyecanlara yelken açarken şimdi hayat böyle sensiz olmasın. Beni affet barışalım artık.

Her günümüz mutluluk tadında geçsin, küslüklerimiz sonbahar yaprakları misali dökülüp gitsin, ayrılıklar bizden uzak olsun.

Sevgiliye Barışma Mesajları

Sevgiliye Barışma Mesajları

Büyük hayalim, büyük umudum, hayatımın tek anlamı gel uzatma artık hadi barışalım artık.

Hayatıma barış getirdin mutluluk getirdin hayatıma renk getirdin hayatıma yeniden beni getirdin.

Şimdi beni sensiz bırakma ne olur.

Sen uzat ellerini ben tutayım, sen kapat gözlerini ben bakayım, sen affet beni ben sana koşayım.

Bilirsin bir karıncayı bile incitmezken seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu.

Çok ama çok özür diliyorum senden. Ne olur barışalım artık.

Bu çetin acımasız hayata karşı ben tek başıma karşı koyamam gel ne olur barışalım güçlerimizi, sevgilerimizi eskiden olduğu gibi yeniden birleştirelim.

Biliyorsun ben sensiz yaşayamam, bir gün dahi sensizliğe dayanamam. Özür dilerim.

Sen bana bir kez gülümse, ben senden bin kez özür dileyeyim, ben sana bin defa mesaj atayım sen bana bir defa tamam de de barışalım.

Yaptığım hatadan dolayı özür dilerim, bundan sonra böyle bir hatayı tekrar etmeyeceğimi söylemek istiyorum. Beni bağışla lütfen.

Gelsin artık barışlar, gitsin gelmesin bir daha küslükler, ömür boyu mutlu olsun bu aşıklar.

Eski Sevgiliye Barışma Mesajları

Eski Sevgiliye Barışma Mesajları

Nasıl söylesem… Diyecek kelime bulamıyorum. Çok zor biliyorum. Söylemeliyim artık. Dinle bak. Ben çok üzgünüm olanlara. Senden tüm kalbimle özür dilerim. Beni affet

Sağa dönüyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor… Yok! Nafile uyku tutmuyor. Çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda… Bana kırgın olma istiyorum sevdiğim. Bu nedenle tüm kalbimle özür diliyorum. Bak uyku tutmuyor, haydi barışalım da güzel rüyalar görelim. Seni seviyorum. Sensiz bir hayatın benim için cehennemden bir farkı yok, lütfen beni affet benim cennetim sensin…Ağladıysan, ağlamak istiyorsan ve buna sebep te bensem, akan her damla gözyaşın için senden özür diliyorum…

Günlerdir özrümü kabul etmen için sana mesaj yolluyorum. Lütfen artık olumlu bir yanıt ver de içimdeki sıkıntıyı hafiflet. Tekrar yazıyorum, özür diliyorum senden tüm olanlar için. Gerçekten çok üzgünüm. Haydi, artık daha fazla bekletme beni affet ve inan ki bir daha böyle şeyler yaşamayacağız…

Bu gün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce. Biliyorum gözlerinden okudum kırgınlığını. Affet beni ne olur sevdiğim. Özürlerimi kabul et. Seni seviyorum. İnatlaşmak ve kırmak da nereden çıktı? Bir söz tüm hayalleri yıktı. Sevmek ne anlama geliyor biliyor musun? Sevdiğinin bastığı yere halı, uğruna divane olmaktır. Ben de uğruna deli divane oluyor ve tüm yaptıklarım için senden çok özür diliyorum. Beni affet aşkım. Sen günüme doğan güneş, gecemi aydınlatan yıldızsın. Seni çok seviyor ve seni kırdığım için senden çok özür diliyorum…

Sanırım özür dilemek için çok geç kaldım ama yine de son kez şansımı denemek istiyorum. Özür dilerim! Seni sevdiğimi düşün ve beni affet…

Beni içimi ısıtan güneşten, geceme doğan yıldızdan mahrum bırakma… Beni affet seni üzdüğüm için…

Barışmak İçin Sözler

Barışmak İçin Sözler

Şey ben sana bir şey söyleyeceğim ama nasıl söylesem bilemiyorum, neresinden başlamasam ama ben senden özür diliyorum seninle barışmak istiyorum.

Yeter artık ya bu kadar naz fazla artık hadi hazırlan geliyorum seni almaya geçmişteki her şeyi unutalım barışalım artık.

Unutma ayılar hata yapabilir ama prensesler onları affedebilir.

Ne olur affet beni prensesim seni çok seviyorum.

Sen bana seni affettim de, ben freni patlamış kamyon gibi çıkayım yola.

Sana bu saatte böyle barışmak için bir mesaj gönderiyorum, çünkü artık ben sensizliğe tahammül edemiyorum. Biliyorum hatalıyım ama seni ne kadar çok sevdiğimi sende biliyorsun.

Sana söz veriyorum sen affet beni ben yaptığım hatayı sana unutturacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küs Olan Arkadaşla Barışmak İçin Sözler

Küs Olan Arkadaşla Barışmak İçin Sözler

Gel barışalım affet beni, eğer beni affedersen sana söz veriyorum seni bir daha üzmeyeceğim.

Hayatta 3 dileğim var sen, mutluluk ve barış başka bir şey istemiyorum hayattan.

Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden. İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim

Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana görüşme şansı verir misin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin. Bir taneciğim seni çok seviyorum

Bir yanda ayrılıklar bir yanda barışlar bırak şu ayrılıkları gel barışalım hayatım.

Sevgi affetmektir, sevgi emektir, sevgi anlamaktır, sevgi sevdiğinin bazen de hatalarını görmezden gelmektir.

İnan dünden beri çok canım sıkılıyor. Senden ayrı yaşamak bana ölüm gibi geliyor. Sen bana bir mesaj at seni affettim de, ben kapında günlerce bekleyeyim.

Barış dolu bir yıl geçirmek istiyorum seninle kavgalar hüzünler istemiyorum anılarımda sadece ikimiz olalım mutlu olalım acımasız hayatta!

İçten Gelen Barışma Mesajları

İçten Gelen Barışma Mesajları

Mevsimin suçu yok, yokluğun soğuk; Yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama. Geldiğinde sana güzel bir hoş geldin almayı planlıyorum.

Ben sensiz 1 dakika bile geçiremiyorum, ben seninle bir gelecek kurmak istiyorum, hatalıyım özür dilerim kötü kelimeler kullandım, ne olur güzel geleceğimizi bu kötü kelimeler yüzünden yıkmayalım

Günlerdir özrümü kabul etmen için mesaj yolluyorum. Lütfen, lütfen artık olumlu bir yanıt ver de içimdeki sıkıntıyı hafiflet. Tekrar yazıyorum, özür dilerim tüm olanlar için? Gerçekten çok üzgünüm.

Biliyorum bana kızgınsın, ne desen haklısın, ama içimdeki bu kıskançlık sana olan yoğun sevgimden geliyor, bu kadar sevginin bizlere böyle zarar vereceğini düşünemedim. Beni affet dünyada benden başka kimseyi görmene katlanamıyorum.

Çocukken küsünce oynamıyorum derdik, peki şimdi ne olacak, böyle hep ayrı mı duracağız. Böyle aynı evin içinde birbirimize küs mü yaşayacağız. Gel bırak inadı barışalım eski günlerdeki gibi mutlu olalım.

Her insan hata yapabilir ama her insan hatasının farkına varıp özür dileyemez. Ben ise hatamın farkındayım seni kırdım bunu biliyorum. Şimdi senden beni affetmeni istiyorum. Bundan sonra sana söz veriyorum bir daha asla seni üzmeyeceğim.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
6
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın