Görüş Bildir
Haberler
Kalp Kırıklığını Giderecek Özür Mesajları: Anlamlı, Etkileyici, Affettirecek, Sevgiliye Atılacak Özür Mesajı

Kalp Kırıklığını Giderecek Özür Mesajları: Anlamlı, Etkileyici, Affettirecek, Sevgiliye Atılacak Özür Mesajı

GNS
23.02.2023 - 15:02

Hayatımızın bazı dönemlerinde istemeden de olsa karşımızdaki insaları kırdığımız, incittiğimiz zamanlar olabiliyor. Bu durumun farkına vardığımızda önemli olan hatalarımızı kabullenip, zoraki olmayan içten bir özür ile karşımızdakine kendimizi affettirmemiz gerekiyor. Kalp kırmak ne kadar kolay olsa da, özür dileyecek kadar erdemli olmak her şeyden daha üstün geliyor. Bu nedenle Onedio olarak sizler için incittiğiniz insanların gönlünü alabileceğiniz etkileyici, anlamlı, uzun, affettirecek özür mesajlarını derledik. 

Keyifli okumalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özür Dilemek İçin Mesajlar

Özür Dilemek İçin Mesajlar

Ağlamak ile teselli olunsaydı, denizler hediye ederdim sana... Çok özür dilerim. Beni affedebilecek misin?

Bilseydim sözlerimin bu kadar inciteceğini, yemin eder bir ömür sessiz kalırdım. Özür dilerim.

Affetmek kadar yüce bir duygu yoktur derler. Ey gönlümün en yücesi, ey kalbimin hükümdarı... Lütfen bu mesajla birlikte gelen sevgimi kabul et ve beni affet….

Beyaz bir güvercin yollamak istedim sana ancak o bile çok kızdı bana. Nasıl kırarmışım bu güzel kalbi. Sahi nasıl kırdım ben seni? Çok özür dilerim...

Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar. Senden beni affetmeni diliyorum. Tüm kalbimle kapına geldim, beni içeri alır mısın?

En Güzel Özür Mesajları

En Güzel Özür Mesajları

Güzel gözlerine bakacak yüzüm yok, belki bu çiçekler anlatır sana olan sevgimi... Kalbimin bahar kokulu köşesi, gel affet şu garibi.

Büyükler her zaman haklı değildir. Onlar da büyük hatalar yapar ancak affetmek büyüklüktür. Gel sen büyüklük yap bu sefer bana ve affet beni.

Günlerdir gözüme uyku girmiyor. Sanki kalbim iki dudağının arasında atıyormuş gibi. Bir affettim desen, hayata dönerim yeniden...

Bana kızmış olduğunu gözlerine ilk baktığım andan itibaren anlayabiliyorum. Sen gibi şahane birini kırdığım için kendimi asla affetmeyeceğim ama ne olur sen beni affet.

Seni kırdığım, kalbini paramparça ettiğim için özür dilerim. Eğer bir yolu varsa kırdığım her şeyi tamir etmek istiyorum.

Çocuk gibiyim değil mi? Sürekli hata yapıyorum ve doyamadım bu hatalara. Hadi gel öpeyim seni barışalım ve bir daha asla hata yapmayayım.

Ben bir çocukluk yaptım ama sen bir büyük olarak bağışla beni her şey için özürlerimi sunuyorum sana.

İnsanları kırmaktan nefret ederim. Ama bazen elimde olmadan kırıyorum. Özür dilerim.

Bu kesinlikle tekrarlanmayacak olan bir hatadır. Eğer özrümü kabul ederseniz bu bana büyük bir ders olacaktır.

Anlamlı Özür Mesajları

Anlamlı Özür Mesajları

Beyaz bir güvercin yollamak istedim sana ancak o bile çok kızdı bana. Nasıl kırarmışım bu güzel kalbi. Sahi nasıl kırdım ben seni? Çok özür dilerim...

Günlerdir gözüme uyku girmiyor. Sanki kalbim iki dudağının arasında atıyormuş gibi. Bir affettim desen, hayata dönerim yeniden...

Affetmek geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar. Ne olur beni affet

İnsanın özünde vardır hata yapmak bir erdemdir özrünün farkına varmak daha büyük erdem de özür dilemek aslolan hatasını kabul etmek.

Sen günüme doğan güneş gecemi aydınlatan yıldızsın. Seni çok seviyorum ve seni kırdığım için çok özür diliyorum.

Bu çok ciddi bir mesajdır içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? Özür dilerim! Seni çok seviyorum ne olur beni affet.

Gülen yüzün, sevinç ile atan kalbin benim yüzümden hüzne bağıldı ise lütfen affet beni.

Çok fazla patavatsız bir insan olabilirim. Her zaman çam devirebilirim. Ama sana karşı her zaman samimi bir insan oldum. Özür dilerim.

Kalbini kırmak, yüzünü soldurmak istemezdim. Her şey için affedebilecek misin?

Duygusal Özür Mesajları

Duygusal Özür Mesajları

Sana yaşattığım tüm acılar ve göz yaşları yerine, neşe ve huzur vermeye niyetliyim. Sadece geçmişi bırak ve beni affet

Benim tatlı meleğim… Sakinleştiğimde aklımda tek bir soru vardı; nasıl bu kadar düşüncesiz olabildim? Lütfen zarar verdiğim şeyi onarmam için bana bir şans daha ver. Özür dilerim…

En derin özürler kulaklarla işitilmez, ancak kalple hissedilir. Elini kalbime koy ve pişmanlığımı hisset. Seni seviyorum ve senden özür diliyorum.

Yaptığım şeyden çok, dönüştüğüm kişiden utanıyorum. Lütfen beni affet… Ne kadar sürerse sürsün seni bekliyorum.

Kalbim, pişmanlık içinde hapsolmuş durumda ve sadece senin şefkatin onu özgür bırakabilir. Affet beni sevgilim, özür dilerim.

Etkileyici Özür Mesajları

Etkileyici Özür Mesajları

Sen hayallerimdeki kişisin. Bu yüzden seni kırdığımı görmek beni çok üzüyor. Lütfen, özrümü kabul et ve bana bir gülücük ver! Çünkü gözyaşların boşa harcanmayacak kadar değerli. Seni seviyorum!

Bir daha konuşmadan önce düşüneceğime söz veriyorum. Tartışmamızda sana söylediğim hiçbir şeyi isteyerek söylemediğimi bilmeni isterim. Sana ihtiyacım var ve çok üzgünüm!

Seni kıracak bir hataydı yaptığım, biliyorum. Ama sen de bilirsin ki; herkes hata yapar. Senden beni affetmeni diliyorum. Tüm kalbime kapındayım, beni içeri alır mısın?

Seni kırdığım günden beri uykular haram oldu sevgilim. Her gün çok kızıyorum kendime, böyle pamuk kalpli birini nasıl kırdım diye. Yüzüm yok ama af diliyorum senden. Ben kendimi affetmesem de sen ne olur affet beni!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgiliye Özür Mesajları

Sevgiliye Özür Mesajları

Dilimden çıkan kelamla, gönlümden geçen özrün sayısını bir bilsen… Adını sayıklıyorum geceleri, özür diliyorum hep senden. Sevgilim, ne olur ben affet. Kalbini kırmak değildi niyetim, ben hiç beni seven bir kalbi kırabilir miyim?

Seni kırmak hayatta isteyeceğim son şey bile değil. Lütfen gülümse ve gözlerime bak! Orada ve ruhumun her zerresinde sen varsın. Özür dilerim… Tüm hücrelerimle tüm hücrelerinden, özür dilerim…

Sen sadece bana karşı değil herkese karşı çok affedicisin. Bu yüzden belki sana karşı kabalık yapmış bu adamı/kadını da affedebilirsin diye düşünüyorum. Özür dilerim aşkım!

Gerçekten seven insan küsemez sevdiğine, pişman olan yarini reddedemez kesinlikle, tüm pişmanlığımla özür diliyorum. 

Dudaklarındaki tebessümü görmek kadar hiçbir şey mutlu edemez beni. Lütfen bu dargınlık bitsin. Gülen yüzünü ve seni çok özledim. Üzüntümü anlatacak kelime yok. Olanlar için gerçekten çok üzgünüm ve çok özür dilerim.

Yaratıcı Özür Dileme Mesajları

Yaratıcı Özür Dileme Mesajları

Elimde olmayan nedenlerden dolayı kötü sözler sarf ettim. Ancak beni bağışlaman çok önemli artık. Bağışla beni.

Sana söylediğim her şeyi kızgınlık anında söyledim. Hiçbiri gerçek düşüncelerim değildi. Şimdiye kadar seni kırmamak için elimden geleni yaptım. Lütfen beni affetmek için bunları da göz önünde bulundur ve hatamı telafi edeceğime emin ol!

Affedersin bebeğim. İnsanlar hata yaparak hatalarını telafi ederler. Sende hatamı telafi etmemde yardım eder misin, özür dileğimi kabul eder misin?

Bende bir hata yaptım ve affına sığınıyorum. Lütfen beni affet

Olanlar için çok ama çok özür dilerim. Gerçekten öyle demek istememiştim ki ben… Affet, ne olur!

Cesaretimi topluyor ve senden bir kez daha özür diliyorum. Çünkü şu an için senden özür dilemek benim için en büyük güçlülük göstergesi. Sensiz kalmaksa en korkunç kâbus!

Her şey için çok üzgünüm. Seni yeniden kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım!

Biri fiziksel özürlüler, bir de hatalarıyla yaşayan özürlüler (benim gibi).

Dünyanın en güzel gözlerine bir kez daha bakabilmek için her şeyi değiştirmeye razıyım. Yeter ki sen beni tekrar kabul et.Sen hayatımdaki en değerli kişisin. Bu yüzden seni üzmek, senden çok benim canımı acıtıyor. Lütfen özrümü kabul et ve seni dünyanın en mutlu insanı yapmaya kaldığım yerden devam edeyim.

Bir öpücük versem, sarılsam, özür dilesem, affeder misin beni?

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın