Görüş Bildir
Haberler
Barış Özcan Perseverance'nın Mars'a İnme Anını Youtube Kanalında Canlı Yayında Anlattı! Barış Özcan Kimdir?

Barış Özcan Perseverance'nın Mars'a İnme Anını Youtube Kanalında Canlı Yayında Anlattı! Barış Özcan Kimdir?

Müge Kakşi
19.02.2021 - 17:20

Türkiye'nin en sevilen Youtube yayıncılarından biri olan Barış Özcan, YouTube'un dünya çapında seçtiği 12 değişim elçisinden biridir.. Ünlü yayıncı NASA'ya ait Rover tipi uzay aracı Perseverance’ın Mars yüzeyine iniş anlarını Yotube canlı yayınında takipçilerine aktardı. Oldukça ilgi gören yayın sonra Barış Özcan oldukça araştırılmaya başlandı. Peki yaptığı yayınla oldukça merak konusu olan Barış Özcan kimdir? Barış Özcan ve dünkü yayını hakkında tüm detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Youtube'nin Dünya Çapında 12 Değişim Elçisi Barış Özcan

Youtube'nin Dünya Çapında 12 Değişim Elçisi Barış Özcan

Aralarında TEDx‘in de yer aldığı çeşitli konferanslarda 600’den fazla konuşma Özcan, YouTube'un dünya çapında seçtiği 12 değişim elçisinden biridir.

Aynı zamanda #CreatorsforChange adlı program için uluslararası projeler üreten Özcan, profesyonel bir keynote speaker ve TEDx konuşmacısıdır.

Youtube'un seçtiği dünya çapındaki 12 değişim elçisinden biri olan Barış Özcan, bu heyecanlı anı tüm ayrıntıları ile anlatabilmek için evinden 2.5 saat öncesinden önce canlı yayın başlattı. Ardından Mars'a iniş yapan Perseverance uzay aracının her anını çevirerek Türk halkına anlattı.

Barış Özcan Kimdir?

Barış Özcan Kimdir?

23 Temmuz 1974 tarihinde İstanbul'da doğan Barış Özcan, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.  Evli ve 1 çocuk babası olan Özcan, Abak.us kreatif medya ajans başkanı.

46 yaşındaki Barış Özcan, New York ve İstanbul’da Adobe, BASF, THY, LC Waikiki, Türk Telekom, LinkedIn, NYMag, TimeOut New York gibi markalara danışmanlık ve sosyal medya hizmeti veriyor.

Özcan aynı zamanda, Apple, Adobe ve LinkedIn gibi uluslararası yazılım firmalarına danışmanlık ve sosyal medya hizmeti verdi.

YouTube’da Sanat, tasarım ve teknoloji konuları üzerine yaptığı içerikler 4.3 milyondan fazla kişi tarafından toplam 400 milyon kez izledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Werniyurt

Ülkedeki en değerli insan tabi haberine gelen bile olmam8ş anca boş beleş insanlara yorum yapıyorlar