Görüş Bildir
Haberler
Suarez Mucizesi! Barcelona 2-1 Atletico Madrid

Suarez Mucizesi! Barcelona 2-1 Atletico Madrid

Mustafa Boztepe
05.04.2016 - 21:22 Son Güncelleme: 05.04.2016 - 23:43

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Barcelona, sahasında Atletico Madrid'i ağırladı. İlk yarı iyi bir futbol sergileyen konuk ekip 25. dakikada Fernando Torres'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden 10 dakika sonra Torres'in 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalması oyunda dengeleri değiştirdi. Katalan ekibi 63 ve 74. dakikalarda Suarez'in attığı gollerle maçı 2-1 kazandı ve rövanş için avantajlı sayılabilecek bir skor elde etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
  • Suarez bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol 3 asistlik performansla oynuyor.

  • Ayrıca Suarez bu sezon çıktığı 45 maçta 45 gole imza attı.

  • Kariyerinde 499 golü bulunan Messi'nin 500. golü için bir sonraki maça kaldı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, sahasında Atletico Madrid'i ağırladı.

Camp Nou'da oynanan mücadeleye yedek başlayan milli futbolcumuz Arda Turan, 83. dakikada Iniesta'nın yerine oyuna dahil oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Atletico Madrid, kurduğu baskının karşılığını 25. dakikada aldı. Bu dakikada Koke'nin araya bıraktığı topa iyi hareketlenen Fernando Torres, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1

Atletico Madrid Torres ile 1-0 öne geçti

Attığı golle rövanş öncesi takımına önemli bir avantaj sağlayan Torres, 29 ve 35. dakikalarda gördüğü sarı kartlar neticesinde kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve konuk ekibi 10 kişi bıraktı.

İlk yarı, Atletico Madrid'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mücadelenin ikinci yarısına etkili başlayan tarafsa ev sahibi Barcelona oldu. Madrid ekibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Katalanlar, rakip kalede büyük bir baskı kurdu.

Luis Enrique'nin takımı, üst üste geliştirdiği atakların ardından 63. dakikada Suarez'le golü buldu. Jordi Alba'nın ceza sahası içinde çektiği şutu altı pas içinde tamamlayan Uruguaylı futbolcu, maça denge getirdi: 1-1

Beraberlik golünden sonra da eksik rakibi karşısında büyük bir baskı kuran Barcelona, 74. dakikada bir kez daha Suarez'in kaydettiği golle öne geçti. Deneyimli golcü, bu dakikada Dani Alves'in sağ kanattan ortasına penaltı noktası üzerinde mükemmel bir kafa vuruşu yaparak durumu 2-1'e getirdi.

Yine Suarez sahnede!

Kalan dakikalarda iki ekip de geliştirdiği pozisyonlarda başka gol bulamayınca maç, Barcelona'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İki İspanyol ekibini karşı karşıya getiren eşleşmenin rövanşı, 13 Nisan Çarşamba günü Vicente Calderon'da oynanacak.

Goal

Günün diğer maçında ise gülen taraf Bayern Münih oldu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın