Görüş Bildir
Haberler
TV
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Barbaroslar 18. Bölüm Tek Parça İzle…

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Barbaroslar 18. Bölüm Tek Parça İzle…

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bu hafta 18. bölümüyle seyircilerle buluştu. Her hafta Perşembe günü izleyicisinin karşısına çıkan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı'nın son bölümünde yaşanan olaylar çok konuşuluyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölümünde; Manevi ailesini ve davasını terk etmemekte kararlı olan Meryem, Pietro’nun emriyle Kalimnos’a kaçırılmıştı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 18. son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin sevenleri, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı'nın 19. yeni bölüm fragmanını da araştırmaya başladı. İşte Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 18. son bölüm tüm yaşananlar ve Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 19. yeni bölüm fragmanı detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Midilli'den yola çıkan dört kardeşin, tehlikelere karşı mücadele ederek denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor. Her hafta perşembe günü ekranlarda olan başarılı dizinin başrollerinde de Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Yetkin Dikinciler, İsmail Filiz, Caner Topçu gibi isimler bulunuyor. Peki Barbaroslar son bölümünde ne oldu? Barbaroslar 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölümde Ne Oldu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölümde Ne Oldu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 18. bölümde bu hafta, Manevi ailesini ve davasını terk etmemekte kararlı olan Meryem, Pietro'nun emriyle Kalimnos'a kaçırılmıştı.

Pietro'nun taarruz emriyle Midilli'de büyük bir katliam gerçekleştiren Rodos Şövalyeleri, ele geçirdikleri Müslüman ahaliyi Hristiyan olmaya zorlamışlardı.

Kurdukları planla Midilli'ye girmeyi başaran Oruç Reis ve leventleri, Gladyus ile Leonardo'nun işkencelerine direnen Müslüman ahaliyi ve Midilli'yi kurtarabilecek midir? Midilli'yi almak isteyen Pietro'nun planı ne olacaktır?

Manevi ailesini ve davasını terk etmemekte kararlı olan Meryem, Pietro'nun emriyle Kalimnos'a kaçırılmıştı. Meryem'e duyduğu güveni yitiren Hızır onun kaybolması ardından ne yapacaktır? Pietro tarafından ele geçirilen Meryem'in başına neler gelecektir? Hızır ve Meryem artık düşman saflarında mı yer alacaklardır?

Oruç ve Hızır Hristiyan birliği temsilcilerini İskenderiye'de öldürmüştü. Topraklarında işlenen bu cinayetin ardından Karabay ne yapacaktır? Oruç ve ailesinden intikamını nasıl alacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 18.Bölüm İzle

İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Yeni Bölüm Fragmanı

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın