Görüş Bildir
Haberler
TV
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Barbaroslar 17. Bölüm Tek Parça İzle…

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Barbaroslar 17. Bölüm Tek Parça İzle…

TRT 1’in sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, dün akşam yeni bölümüyle yine en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 17. son bölüm tek parça izleme linki yayınlandı. İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son bölümde tüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, yine dopdolu bir bölümle ekranlardaydı. Birbirinden önemli olayların yaşandığı Barboraslar son bölümde yaşananlar izleyenler tarafından merak ediliyor. Ayrıca Barbaroslar yeni bölüm fragmanı da araştırılıyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 18. son bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Barbaroslar 17. Son Bölüm

Barbaroslar 17. Son Bölüm

Midilli kuşatmasının kaldırılması için mücadele eden Oruç Reis, Konrad’a Pietro’yu getirmesi karşılığında Leonardo Barbarigo’yu serbest bırakacağını söylemişti. Fakat yakalanmaktan son anda kurtulan Pietro, Oruç ve leventlerine saldırarak hepsini kılıçtan geçirmişti. Yakılan cesetler arasında Baba Oruç’u bulamayan ve derin bir acıyla sarsılan İlyas şimdi ne yapacaktır? Oruç’u ölü yahut diri bulmayı başarabilecekler midir? Oruç‘un yokluğunda düşmanları ailesine nasıl zararlar verecektir?

Hızır ile Piri Reis, Karabay’ın Hristiyan birliği temsilcileriyle toplandığı gemiyi basarak Karabay’a konaktaki kuşatmayı kaldırmasını, aksi halde temsilcileri öldüreceklerini söylemişlerdi. İskenderiye’de işlenecek bu cinayetle başının büyük belaya gireceğini bilen Karabay şimdi ne yapacaktır?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 17. Bölüm Tek Parça Full İzle

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Fragman Yayınlandı mı?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Fragman Yayınlandı mı?

TRT 1, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni bölüm fragmanını henüz yayınlanmadı. Babaroslar son bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın