Görüş Bildir
Haberler
Banyo Temizliğini Daha Eğlenceli Hale Getirecek Hiç Duyulmamış Temizlik Yöntemleri! Market Poşeti ve Bebe Yağıyla Temizlik Keyfi!

Banyo Temizliğini Daha Eğlenceli Hale Getirecek Hiç Duyulmamış Temizlik Yöntemleri! Market Poşeti ve Bebe Yağıyla Temizlik Keyfi!

R.G.
13.11.2020 - 14:38

Banyo temizliği için yolunuz buralara kadar düştüyse sizin de artık pratik ve farklı yollar aradığınız sonucuna varabiliriz. Kabul etmek gerekir ki, birçoğumuz temizlik yapmaktan hoşlanmıyor, banyo temizliğini ise hiç sevmiyor. Bu yazıda sizlerle belki de hiç duymadığınız bazı banyo temizlik tekniklerini paylaşacağız. Bu sayede yeni şeyler deneyerek hem pırıl pırıl bir banyoya sahip olabilir hem de en azından monoton temizlik sürecinden kurtulabilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Market poşetini temizlik için kullandınız mı?

Market poşetini temizlik için kullandınız mı?

Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız! Geçen yıldan itibaren 25 kuruş gibi önemli bir değer biçilen market poşetleri artık hepimiz için daha kıymetli. Madem bunlara bu parayı veriyoruz, etinden sütünden yararlanma hakkımız var, değil mi? Kim düşündü, nasıl buldu, bilemiyoruz fakat birileri market poşetinin temizlikte muhteşem bir sonuç çıkardığını tespit etmiş.

Gerekli malzemelerimiz şunlar:

  • Market poşeti

  • Krem temizleyici

  • Uzun saplı süpürge

Uygulama:

  • Market poşetini süpürgenin ucuna geçiriyoruz ve sopadan çıkmaması için bir güzel bağlıyoruz.

  • Daha sonra temizleyici kremi poşetin üstüne yeteri kadar döküyoruz.

  • Duşakabini poşet ile güzelce temizliyoruz.

  • İşlemi tamamladıktan sonra da duşakabini bir güzel duruluyoruz.

Çayı bu kez aynalarda kullanıyoruz!

Çayı bu kez aynalarda kullanıyoruz!

Malum, bu banyo aynaları pek çoğumuzu çileden çıkarıyor. Sabah temizliyoruz, akşama yine su lekeleri, diş macunu parçacıkları hemen yeniden beliriveriyor. Belli ki yine birilerinin canı çok sıkılmış ve yeni şeyler denemeyi kafaya takıp siyah çay yöntemine başvurmuş.

Bir bardak kaynar suyun içerisine birkaç poşet siyah çay atın ve soğumasını bekleyin. Daha sonra bu suyla aynaları silin. Sonuçtan çok memnun kalacaksınız!

Limonlar hazır mı?

Limonlar hazır mı?

Lavabo ve küvet gibi bölgelerdeki su lekelerinden limonla kurtulabileceğinizi biliyor muydunuz? Kısa sürede lekelenen bu bölümlerdeki pisliklerden kurtulmak gerçekten çok zahmetli bir iş. Ama limon işimizi biraz kolaylaştırıyor. Ayrıca kötü kokuları da ortadan kaldırıyor. Bu tip bölgelere limon sürerek lekelerden kurtulabilirsiniz.

Bebe yağını daha önce banyo temizliğinde kullanan oldu mu?

Bebe yağını daha önce banyo temizliğinde kullanan oldu mu?

Krom muslukların temizlenmesinde bebe yağı oldukça etkili bir sonuç veriyor. Limon suyunun içine bir miktar bebe yağı dökün, daha sonra bu karışım ile musluklarınızı sildiğinizde ne kadar parlak bir hal aldığını görebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
9
6
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sergo

Bebe yağıyla 31 çekip züküşenler bunu beğendi 😂

Seçil

Beyaz sirke ile duşakabin musluk küvet pırıl pırıl beyaz sirke candır